Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri neden çok sevildi, Eda Ece’nin bir fikri var!

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri neden çok sevildi, Eda Ece’nin bir fikri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 4. sezonu başlıyor. 7 Eylül yani bu akşam saat 20.00’da Fox TV’de izleyicilerle buluşacak olan 75. bölüm ile birlikte Yasak Elma macerası 5 aylık aranın ardından yeniden devam edecek.

Dizinin başrolünde yer alan Eda Ece, 3 sezon boyunca izleyicilere çok farklı duygular yaşattı. Yıldız’ın bir garson kız halinden holding sahibi birisinin eşi olmasına ve sonrasında yaşadığı tüm deneyimlere izleyiciler ekran başında şahitlik etti.

Yıldız karakterinin neden bu kadar çok sevildiği konusunda Eda Ece, karakterin en başından bugüne geldiği noktada izleyici ile kurduğu empatiye dikkat çekti. Ünlü oyuncu, Fox TV’de Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası isimli programın sorularını yanıtladı.

Eda Ece, Yıldız karakterinin bu kadar çok tutmasının sebebini şöyle açıklıyor: “Yıldız’ın ilk bölümde bir garson kız iken, saçını hiç boyatmamışken, maddi durumu daha kötü iken, bir holding sahibi ile evlenip, yalıda yaşamaya başlayıp, ilk defa saçını başını boyatıp, alışık olmadığı bir çevreye girmesi ile her şeyi beraber yaşamış olduk. Altı en dolu, en ince detayına işlenmiş karakterlerden birisi oldu Yıldız. O yüzden de çok doğal bir süreç içinde, seyircinin de şahitliğinde bayağı beraber büyüdük.”

Yasak Elma dizisinin 3. sezonunda dram hikayesinin biraz absürd komediye doğru evrilmesi, Yıldız karakterinin de doğaçlama sahnelerinin etkisiyle karikatürize olmaya başlaması, dizi adına müthiş bir çıkışı da getirdi. Yasak Elma’nın 3. sezonu büyük ilgi gördü ve 4. sezonun da çok iyi gitmemesi için hiçbir neden  yok.