Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şöhretin zirvesindeyken Amerika’ya yerleşti! Tolga Karel yaşadığı zorlukları anlattı!

Şöhretin zirvesindeyken Amerika’ya yerleşti! Tolga Karel yaşadığı zorlukları anlattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı ‘Oğuz Ayhan’ karakteriyle hafizalara kazınan ve o dönem kariyerinde şöhretin zirvesine yerleşen oyuncu Tolga Karel, 2017 yılında Sarah Scott ile evlendikten sonra her şeyi ardında bırakarak Amerika’ya yerleşti.

Instagram hesabında eşiyle fotoğraflarını paylaşan Tolga Karel o dönem yaşadığı zorlukları şu sözlerle anlattı; “5 yıl evvel bu topraklara geldiğimde tek bir hayalim vardı huzuru bulmak üzerine iflas etmiştim asıl mesleğimi de yapamadım ve banka hesabımda sadece $83 ile tekrar hayata başlamak zorunda kaldım çok zor yıllardı dilini dinini kültürünü bilmediğin bir ülkede tutunacak bir dal bulmak.

Eşim, bana bu geçen yıllarda 3 tane pırlanta gibi çocuklar verdi yaptığım işe sımsıkı sarıldım ve çok çalıştım Allahıma şükür para varlık ile ilgili bi kaygım kalmadı dünya aynı dünya değil belki ama Ben aynı benim Aynı Tolga yım dimdik ayakta ve hergün bir gün daha yaşamama müsade eden rabbime dualarımla.”

Şöhretin zirvesindeyken Amerika'ya yerleşti! Tolga Karel yaşadığı zorlukları anlattı! 8

Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınan Karel, 2018’de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başladı.

Her geçen gün işlerini biraz daha büyüten ve  2026 yılında 100 araçlık filo kurmak istediğini söyleyen Karel, hayaline emin adımlarla ilerlemeye başladı. İlk yatırımını 2020 yılında yapan Tolga Karel, çok geçmeden işlerini yoluna koyarak, Ekim 2021’de  eşi ve çocukları ile yaşayacağı yeni evi için Florida’nın gözde bölgelerinden birinde arsa aldı.

Şöhretin zirvesindeyken Amerika'ya yerleşti! Tolga Karel yaşadığı zorlukları anlattı! 9

Günay Musayeva ile ilk evliliğinden Cihangir isimli oğlu bulunan Tolga Karel, Sarah Socott’tan da Mia ve Kenan adlı 2 çocuğu var. Geçtiğimiz Nisan ayında babasını kaybeden Tolga Karel, 4. çocuğuna babasının da adı olan Tufan ismini verdi.