Ana sayfa TV Programları Şok gelişme: DNA örnekleri birleşti! – Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Aralık 2018

Şok gelişme: DNA örnekleri birleşti! – Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Aralık 2018

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 17 Aralık Pazartesi günü ekrana gelen bölümünde yine önemli konu başlıları vardı. Araştırmacı – Gazeteci Müge Anlı, 4 aydır kayıp olan Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz’le ilgili olarak Doğan’ın erkek arkadaşı Haydar Sırça’nın tutuklandığı haberini verdi. Ardından Müge Anlı’ya gelen bir telefon kan dondurdu. İsmini vermek istemeyen bir izleyici yayına bağlanarak; “Haydar Sırça, Nursel ve Deniz’i öldürüp kuyuya attı. Ardından kuyuyu betonla kapattı. Onlarla birlikte bir erkeği daha yakıp evinin tarlasına gömdü” diyerek anlattı.İzmir’de 8 Ağustos’ta esrarengiz bir şekilde kaybolan 42 yaşındaki Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Gelişmeyi günlerdir iki kadını adım adım izleyen Müge Anlı duyurdu. Anlı; “Nursel Doğan, en son sevgilisi Haydar Sırça ile görüştükten sonra kaybolmuştu. Haydar Sırça, o günle ilgili çelişkili ifadeler veriyordu. Verdiği bu ifadeler doğrultusunda, “kuvvetli cinayet şüphesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi” dedi.

Şok gelişme: DNA örnekleri birleşti! 17 Aralık pazartesi günü ekrana gelen programda farklı konular da vardı. Videodan başlıkta yer alan konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…