Ana sayfa Dizi Haberleri Şok Şok Şok! Söz dizisi gerçekten 5 bölüm sonra final yapıyor!

Şok Şok Şok! Söz dizisi gerçekten 5 bölüm sonra final yapıyor!

tarafından ker_def

Söz dizisi hayranları şoke eden gelişmelerle çalkalanıyor… 3. sezonunda başarıyla yoluna devam eden Söz dizisinde sadece 5 bölüm kaldı… 5 bölüm sonra dizi final yaparak ekrana veda edecek.

Dizinin 80. bölüm fragmanı “Son 5 Bölüm” denilerek yayınlanınca kıyamet kopmuştu… Dizinin final yapacağı iddiaları hayranlarını çok üzdü. Kimi hayranlar ise bunun sezon finali için heyecanı artırmak için yapılan bir durum olduğu düşüncesindeydi.

Ancak diziden açıklama geldi Söz dizisi 84. bölümüyle birlikte final yaparak hayranlarına veda ediyor.Söz dizisinin 84. final bölümü ise 27 Mayıs Pazartesi yayınlanacak.

İŞTE SÖZ DİZİSİ YAPIM FİRMASINDAN GELEN BİLGİ MESAJI:

Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ sezon sonunda final yapıyor.

Birbirinden başarılı isimlerden oluşan dev oyuncu kadrosu, heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘SÖZ’ ekranlara veda ediyor.

3 sezondur izleyenleri ekran başına kitleyen, sosyal medyanın en konuşulan projeleri arasında yerini alan ‘SÖZ’, 84. bölümüyle son kez izleyici karşına çıkacak. Dev prodüksiyonuyla Türk televizyon tarihinde bir çok ilke imza atan ‘SÖZ’, finale doğru artan heyecan dolu hikayesiyle de yine çok konuşulacak.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı “SÖZ”, 80. bölümüyle 29 Nisan Pazartesi Star’da!!!