Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım dizisi sanki Adını Feriha Koydum’un benzeri gibiydi!

Sol Yanım dizisi sanki Adını Feriha Koydum’un benzeri gibiydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Senarist Melis Civelek’in kaleminden çıkan Adını Feriha Koydum dizisinin bir benzerini şimdi de Star TV ekranında Sol Yanım’da bulabilirsiniz. Dün akşam ilk bölümü ile yayınlanan dizinin kalabalık bir oyuncu kadrosu ve her karakterin de birbirinden farklı hikayesi var.

Sol Yanım, bir iki kişinin üzerine kurgulanmamış, daha geniş bir karakter üzerinden anlatılan hikaye olarak dikkatleri çekiyor. Dizinin ilk bölümünü izleyenler, Adını Feriha Koydum’a benzerliği konusunda sosyal medyada birçok mesaj paylaştı.

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un bir döneme damgasını vuran Adını Feriha Koydum’un senaristi ile, Sol Yanım’ın senaristi aynı kişi… Melis Civelek’in yeni dizide de AFK’dan bazı şeyleri alıp getirdiğini izleyiciler de daha ilk bölümden fark etti.

Bir dizi hayranı sosyal medyada bu benzerlikle ilgili şu yorumda bulundu:

“Aslında hoş bir iş. Kalabalık kadro ve karakterlerin de kesinlikle hepsinin ayrı bir hikayesi var. Öyle 1-2kişi arasında geçen dizi hikayesi olmayacak. Biricik ve yardımcıları hiç olmamış. Cast daha iyi seçilebilirdi. Ama şöyle bir gerçek var, Adını Feriha koydum karakterleriyle paraleller çok. Melis Civelek, Feriha’dan sonra yazdığı tüm işlerini izlemiş biri olarak her zaman böyle paralellerin onun kaleminden oluştuğunu söyleyebilirim. Karakter, hikaye hatta ufaktan replik bile…”

Sol Yanım dizisi sanki Adını Feriha Koydum'un benzeri gibiydi! 7

Dizi hayranlarının bazı yorumları ise şöyle:

“Ekip çok iyi bence, çekim açılarına da ayrıca bayıldım. Çok kaliteli duruyor mekanlar, sahneler…”

“Serra hariç diğerlerinin kıyafetlerini hiç beğenmedim. Giyinik değiller gibiydi ama dizi fena değil. Özge Yağız süperdi, çok iyi oynadı.”

“Defne Samyeli hariç her şey iyiydi. Özge Yemin’den sonra kendini çok geliştirmiş.”

“Ben beğendim. Dizi akıcı. İlk bölüm acemiliği yok. Yalnız genç oyuncuların sahneleri biraz fazla ihtişamlı geldi. İlk bölümden çok müzik altı sahne vardı. Onun yerine karakterler biraz daha açılabilirdi. Ama perşembenin ağırlığına soluk getirebilir.”