Ana sayfa Dizi Haberleri Herkesin gözü Yemin’den ayrılan Özge Yağız’ın üzerindeydi, Sol Yanım’da nasıldı?

Herkesin gözü Yemin’den ayrılan Özge Yağız’ın üzerindeydi, Sol Yanım’da nasıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesei.com / Detay – Genç oyuncu Özge Yağız, Yemin dizisinde Reyhan karakteri ile tanındı. Daha önce Adını Sen Koy’da Zeliha karakteri ile deneyim kazandıktan sonra, Yemin dizisiyle kendisini gösteren oyuncu, diziden ayrılınca da dikkatleri üzerine çekmişti.

Yemin’de sadece 2 sezon yer alan ve ünlenmesinin hemen ardından da projeden ayrılarak Star TV’nin Sol Yanım dizisinden gelen teklifi kabul eden Özge Yağız için dün akşam sınav günüydü… Serra karakteri ile yeniden ekrana dönüş yapan oyuncu, hayranları tarafından yeni rolünde başarılı bulundu.

Sol Yanım, perşembe rekabetine katıldı ve ilk bölüm de yayınlandı. Tüm gözlerin üzerinde olduğu Özge Yağız’ın Yemin’den sonra kendini daha da geliştirdiği ilk bölümde bile kendini hissettiriyordu. Yağız, izleyicilere olumlu bir intiba verdi. Sosyal medyada da hakkında birçok paylaşım yapıldı.

Herkesin gözü Yemin'den ayrılan Özge Yağız'ın üzerindeydi, Sol Yanım'da nasıldı? 2

Yemin dizisinde Reyhan karakteri ile öne çıkan Özge Yağız, ilk kez büyük bir kanalda ve büyük bir dizi prodüksiyonunda hem de başrolde bulunuyor. Oyunculuk serüveninin 4. yılında büyük bir çıkış yapan Özge Yağız, Sol Yanım dizisinde Serra karakteri ile öne çıktı.

İzleyiciler başrol oyuncuları Tolga Mendi ve Özge Yağız’ın uyumunu da çok başarılı buldu. Hayranları, Yağız’ın emeklerinin karşılığını bu dizi ile almasını, kariyerinde de güçlü bir çıkış yapmasını arzu ediyor.

Yağız’ı ilk kez izleyenler veya daha önce çok az izlemiş olanlar sosyal medyada iyi bulduklarını, beğendiklerini belirten ifadeler kullandı.

Özge Yağız, Serra karakteri ile daha ilk bölümden hayranların kalbini kazanmayı başardı. Sosyal medyada binlerce pozitif paylaşım yapıldı. İzleyiciler şimdiden ikinci bölümü merakla beklediklerini belirten ifadeler de kullandı.

Herkesin gözü Yemin'den ayrılan Özge Yağız'ın üzerindeydi, Sol Yanım'da nasıldı? 3