Ana sayfa Dizi Fragmanları Sol Yanım dizisinde söz bitti, yumruklar konuşacak!

Sol Yanım dizisinde söz bitti, yumruklar konuşacak!

tarafından ker_def

Artık Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya başlayan Star TV’nin yeni dizisi Sol Yanım’ın 10. yeni bölümü öncesinde heyecan yüksek. Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel’in başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncuları güçlü performanslar sergiliyor. Hikaye de gayet ilgi çekici ve sürükleyici. Yeni gün nedeniyle geçen hafta yaşanan düşünün yarın yayınlanacak 10. bölüm itibari ile ortadan kalkıp, yükselişin başlaması beklentisi de hakim. Peki 10. yeni bölümde neler yaşanacak?

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, STAR TV ekranlarında çarşamba akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi ‘Sol Yanım’ın onuncu bölümünde Selim ve Burak’ın boks maçı çok konuşulacak! ‘Sol Yanım’ın yeni bölümünde Selim ve Burak’ın dostane başlayan boks maçında Selim kendini kaybedip Burak’ı fena hırpalarken; Selim’in Burak’ın ihanetini öğrenmesiyle kavga bu kez okul koridorlarına taşınacak.

Sol Yanım dizisinde söz bitti, yumruklar konuşacak! 7

Yaşadıkları küslüğün ardından aralarını düzelten ikiliyi karşı karşıya getirenin ne olduğu ise merak konusu. Selim ve Burak’ı birbirine düşüren sebep ne? Burak, yumrukların intikamını Selim’den nasıl alacak?

Serra, Selim’in kendisinden sakladığı hayatını öğrenince ne yapacak? Burak’ın Serra’yı kazanmak için hamlesi ne olacak?

‘Sol Yanım’ onuncu bölümüyle 3 Şubat Çarşamba saat 20:00’de STAR TV’de!