Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’dan gidiyor mu? Şahika öldü mü derken, Nesrin Cavadzade’den çok şaşırtan mesaj!

Yasak Elma’dan gidiyor mu? Şahika öldü mü derken, Nesrin Cavadzade’den çok şaşırtan mesaj!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de dün akşam 96. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisinin final sahnesinde herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı! Ender ve Şahika ile aralarını düzeltme bahanesiyle Şahika’yı evine davet etti Hasan Ali. Tabii Şahika’ya bir de oyun hazırlandı. İçeceğine ilaç katılan Şahika’nın yere düşüp bayıldığı sanılırken, Hasan Ali öldüğünü farkediyor!

Dizide Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika karakteri, Ender ile işbirliği yaparak Hasan Ali’den intikam almaya çalışıyor. Ancak bu kez ortaya şaşırtan bir durum çıkıyor! Sedai’nin içeceğine koyduğu ilacın hafif bir şey olması gerekirken, Şahika’nın bayılması, Hasan Ali’yi telaşlandırıyor.

Nabzına baktığında atmadığını gören Hasan Ali ne yapacağını şaşırırken, Sedai ise öldüğünü söylüyor. 96. bölümün finalinde yaşanan bu sahne ile birlikte izleyenler her ne kadar Şahika kötü bir karakter de olsa onun gitmesinden yana değil!

Entrikalarıyla diziye başka bir hava katan Şahika karakterinin ölmesini istemiyor izleyici. Sonunda neler olacağını bir sonraki bölümde izleyeceğiz ama sosyal medyada tahminler havada uçuşmakta! Özel şalgamından ikram eden Hasan Ali’nin Şahika’nın midesini bozmak isterken ölümüne sebep olduğu konuşuluyor ama farklı tahminler var.

Bazı izleyiciler, Mahmut ile işbirliği yapan Şahika ve Ender’in başka planları olduğu görüşünde. Aslında ölmeyen ama kalp atışı bir süreliğine yavaşlatılan Şahika’nın bu duruma bilerek dahil olduğu ve Hasan Ali’ye bir oyun yaptıkları düşünülüyor.

Bir sonraki bölümde gerçekleri görmeyi bekleyen izleyiciye ise Nesrin Cavadzade’den bir sürpriz vardı! Oyuncu, “Şahika öldü mü, diziden ayrıldı mı, Nesrin Cavadzade gidiyor mu?” diye konuşadursun, Cavadzade, sosyal medya paylaşımlarıyla kafaları hayli karıştırdı!

İşte oyuncunun paylaşımı:
Yasak Elma'dan gidiyor mu? Şahika öldü mü derken, Nesrin Cavadzade'den çok şaşırtan mesaj! 16

Cavadzade, instagram sayfasından yukarıdaki paylaşımı yaptı ve “Hasan Ali Bey’e son bakış” notunu düştü. Ender’in üslubuyla Hasan Ali’nin soyadını da esprili bir şekilde yazan oyuncunun bu paylaşımı, akıllara ‘Veda mı etti?’ düşüncesini getirdi!

Belki de merakta bırakmak, heyecan yaratmak için böyle bir not düşmüştü ama “Son bakış” sözü kafaları karıştırdı! Bakalım Nesrin Cavadzede, bu notuyla bir vedayı mı işaret ediyor? Önümüzdeki günlerde göreceğiz..

İşte Şahika’nın Hasan Ali Bey ile buluştuğu ve yere düştüğü o sahne: