Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin’den ayrılan Özge Yağız’ın Sol Yanım dizisinin günü belli oldu, resmen ateş hattına girdi!

Yemin’den ayrılan Özge Yağız’ın Sol Yanım dizisinin günü belli oldu, resmen ateş hattına girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrandaki dizi yarışında Star TV, Sol Yanım ile yeni bir adım atıyor… Tanıtımları yayınlanan ve yakında ekrana geleceği duyurulan dizinin günü belli oldu. Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin başrolünde yer aldığı dizinin Perşembe günleri yayınlanacağı Star TV tarafından duyuruldu.

Dizi için yeni bir fragman yayınlandı. Bu fragmanda da dizinin 26 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekranda olacağı belirtildi. Geçtiğimiz gün Kanal D’den yapılan duyuruda İyi Aile dizisinin 3 Aralık Perşembe günü başlayacağı bildirilmişti. Böylelikle perşembe akşamları için reyting yarışı iyice kızıştı. Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor gibi iki güçlü yapımın yer aldığı Perşembe akşamları Show TV’de Alev Alev dizisinin gelmesi iyice kızışmıştı… Şimdi de Sol Yanım ve İyi Aile Babası dizileri ile birlikte reyting adeta aslanın ağzında olacak.

Sol Yanım dizisinin Perşembe günleri yayınlanacak olması, tam bir ateş hattında yer alacağını gösteriyor. Perşembe akşamları 3. sezonuyla çok başarılı işler çıkartan Bir Zamanlar Çukurova’nın belirgin bir üstünlüğü var. Mucize Doktor geçen yıla göre daha düşük reytingler alsa da 7’li oranları yakalıyor. Alev Alev ise 5-6 arası reytingler almakta ve iyi bir başlangıç yapmış durumda.

İyi Aile Babası ve Sol Yanım dizilerinin Perşembe rekabetinde ne yapabilecekleri merakla bekleniyor.

‘Sol Yanım’, seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak.

Genç yıldızları usta isimlerle buluşturan zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Sol Yanım’, tesadüfler ile büyüyen bir aşkın ve geçmişten geleceğe taşınan başka sevdaların hikayesini anlatacak. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizinin senaryosunu ise Melis Civelek kaleme alıyor.

‘Sol Yanım’da başrolleri; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli paylaşıyor.