Ana sayfa Sosyal Medya Son dönemin yükselen yıldızı Tarık Emir Tekin sadece kendisiyle yarış halinde!

Son dönemin yükselen yıldızı Tarık Emir Tekin sadece kendisiyle yarış halinde!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı ‘Selçuk’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu Tarık Emir Tekin yeni sezonda Fox TV’nin Bir Peri Masalı dizisinde başrolde yer alıyor.

Oyuncunun dizideki partneri ise Alina Boz. İki ünlü isim daha dizi başlar başlamaz sosyal medyada çok güzel yorumlar aldı.

Dizide ‘Onur’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Tarık Emir Tekin Elle Türkiye Dergisi’nin Ekim sayısı için objektif karşısına geçti.

Son dönemin yükselen yıldızı Tarık Emir Tekin sadece kendisiyle yarış halinde! 7

Dergiye verdiği röportajda, sadece kendisiyle yarış halinde olduğunu söyleyen oyuncu, mükemmelik arayışından da bahsederek; “Mükemmeli hedeflemek güzel ama sürekli mükemmellik arayışı başaramama kaygısıyla karşılaşınca insan hiç adım atamıyor. Bu yüzden bugün mükemmele ulaşmak için atılan ilk adım mükemmel olmuyor” ifadelerini kullandı.

Hırslı olmadığını belirten oyuncu, “Benim hayatımdaki yarış sadece kendimle, hırs yoktur hiç bende. Beğendiğim işleri de takdir etmeyi çok severim” dedi.

Med Yapım imzalı dizinin Bir Peri Masalı dizisinde oyuncu hikayedeki ‘zengin adam’ rolü ile dikkat çekiyor. Dizinin  senaryosunu Deniz Akçay kaleme alırken, Çağıl Bocut ile Merve Çolak da yönetmenliğini üstleniyor.

Kadrosunda ayrıca Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik, Şener Savaş, Okan Urun, Tülin Ece, Canan Atalay ve Müfit Kayacan da rol aldıkları dizide,  kısa yoldan zengin olma hayalleri kuran Zeynep’in (Alina Boz) bir çanta dolu para bulması sonrasında değişen hayatında yaşayacakları anlatılıyor.