Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Son Nefesime Kadar dizisiyle ekranlara erken veda eden Emre Kınay yurt dışına açılıyor!

Son Nefesime Kadar dizisiyle ekranlara erken veda eden Emre Kınay yurt dışına açılıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Emre Kınay, sezon başında Fox TV’nin iddialı dizisi Son Nefesime Kadar ile ekranlara geldi. Başrolleri Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban gibi usta oyuncularla paylaştığı dizi reytinglerde istenileni vermemesi üzerine 5. Bölümle birlikte erken final yaptı.

İngiliz Happy Valley dizisinden uyarlanan dram ve polisiye türündeki filmde usta oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı Başkomiser Mihri karakterinin eski eşi Ferzan karakterine hayat vermişti.

Dizinin yanı sıra tiyatro sahnesinde de seyircilerle buluşan Emre Kınay, kapalı gişe oynayan pek çok oyunuyla kurucusu olduğu Duru Tiyatro’da performans göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tiyatroda bir toplantı yapan Kınay, Duru Tiyatro’nun İngiltere’deki yeni girişimiyle ilgili bilgiler verdi.

Son Nefesime Kadar dizisiyle ekranlara erken veda eden Emre Kınay yurt dışına açılıyor! 22

İngiiltere’nin başkenti Londra‘da yeni bir şube açtıklarını duyuran ünlü tiyatrocu ”Hayırlısıyla şimdi Londra’ya Duru Tiyatro’yu açma girişimindeyiz. Sonra da Berlin’de olmayı düşünüyoruz. Orada da Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz oyunları İngilizce olarak sergilenecek.” ifadesinde bulundu.

Londra’da bulunam Emre Kınay, instagram hesabı üzerinden paylaştığı videoda Londra’da 5 Mayıs’ta saat 19.00-21.00 saatleri arasında bir bilgilendirme, tanıtım ve tanışma toplantısı yapacaklarının mesajını verirken Duru Tiyatro olarak İngiltere’de olmalarının amacını şu sözlerle açıkladı;

“Amacımız orada yaşayan gurbetçi vatandaşlarımıza Türk Edebiyatı’ndan esinlendiğimiz oyunları sergilemek ve oyunculuk dersleri verip yeni bir oyuncu kadrosu geliştirmek istiyoruz. Burada da eğlencelerimiz performanslarımız ve oyunlarımız tam gaz devam ediyor.“