Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi için büyük karar vakti geldi!

Son Yaz dizisi için büyük karar vakti geldi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Son Yaz dizisi, gerçekçi hikayesi ile izleyicileri bir hayli etkiledi. İlk 3 bölümü iyi dönüşler alan dizinin akıcı ilerleyişi de izleyicileri kendisine çekmesine neden oluyor. Son Yaz dizisinin 4. yeni bölümü 22 Ocak Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak.

Alperen Duymaz, Funda Eryiğit, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde Akgün karakteri için bir karar verme vakti geldi. Akgün, Selim Kara’ya ihanet edecek mi? Aslında böyle bir şey pek de beklenmiyor. Akgün’ün mafyaya karşı dik durması ve Selim ile birlikte hareket etmesi izleyicilerin beklentisi… Ayrıca Akgün ile Yağmur arasındaki ilişki de yavaş yavaş romantizme doğru kaymaya başlayacak. İlk işaretleri 4. bölümde görebileceksiniz.

Son Yaz dizisi için büyük karar vakti geldi! 8

Peki başka neler olacak? İşte Son Yaz dizisinin 4. bölüm özeti ve fragmanı: Halil Sadi, Akgün’den Selim’in elindeki tanık Latif Coşkun’un yerini bulmasını ister. Karşılığında onun yurtdışına gitme isteğini yerine getireceğine söz verir.

Yağmur, Kaan’dan ayrıldığı için üzgündür. Kaan ise dağılmış haldedir. Bu ayrılık iki anneyi karşı karşıya getirecektir. Bu arada Metin, Serap’ın kendisine tepkili olduğunu fark eder ve nedenini öğrenmeye çalışır. Selim ise yokluğunda Fatih’in kendi ailesiyle çok iç içe olmasını içine sindirememektedir. Üstüne Fatih’in Canan’a iş teklifini de duyunca deliye döner ve Fatih’in ofisine yaptığı bir ziyaretle teklifi geri çekmesi için ona baskı yapar.

Son Yaz dizisi için büyük karar vakti geldi! 9

Ancak Canan’ın işe dönme konusunda ne kadar hevesli olduğunu görünce yaptığından pişmanlık duyan Selim, Canan için harekete geçer. Selim’in sevdikleri için verdiği çabayı gören Akgün çok etkilenir. Selim’e ihanet etmekle etmemek arasında, karar vermek zorunda kalacağı bir eşiktedir artık.