Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Erkan Meriç’e büyük fırsat sunuyor!

Savaşçı dizisi Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Erkan Meriç’e büyük fırsat sunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 5.sezonu yakında başlayacak olan Savaşçı dizisi için yapılan hazırlıklar sona geldi. Ekip Cumartesi günü bir araya gelecek ve çekimlere Eskişehir’de başlanacak. Limon Film tarafında yapımcılığı üstlenen dizinin yeni karakterleri de çok merak ediliyor. Özellikle genç oyuncular Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Erkan Meriç’in hangi karakterlere hayat verecekleri sorusu soruluyor.

En son yaz aylarında atv ekranında yayınlanan Gençliğim Eyvah isimli dizide Ahmet olarak ekrana gelen Ekin Mert Daymaz, yeni dizisinde Astsubay Çavuş Görkem İlbeyli karakterine hayat verecek. Peki Görkem İlbeyli kimdir? Kastamonu’nun Araç ilçesinde doğmuş. Annesi ve babası o lise yıllarındayken ölmüş, tek yakını öğretmen ablası. Görkem her konuda iddiaya girebilir. Çekişmeyi sever. Zeki, yetenekli yiğit bir asker. Kondisyonuna çok dikkat eder. Futbol ve basketbol mümkün olduğunca kaçırmaz.

Savaşçı dizisi Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Erkan Meriç'e büyük fırsat sunuyor! 9

Ünlü oyuncu Anıl Tetik, önceki sezon TRT1 ekranında yayınlanan Tek Yürek dizisinde Yusuf karakteri ile dikkatleri çekmişti. Oyuncu, geçtiğimiz haftalarda da Sol Yanım dizisinde Mert karakteri ile göründü… Şimdi ise Savaşçı dizisinin ekibinde bulunuyor ve yeni rolü için eğitimlere katılıyor.

Anıl Tetik ise, Astsubay Çavuş Savaş Çiğiltepe karakterine hayat verecek. Peki kimdir Savaş Çiğiltepe? Kütahya’lı, bekâr. Savaş cesur, yetenekli, hedef odaklı, yeri geldiğinde çılgınlık yapabilecek kadar gözü kara bir asker. Haklı olduğuna inanıyorsa kesinlikle geri adım atmaz. Çok konuşur ve bu durum onun başını sık sık derde sokar.

Savaşçı dizisi Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Erkan Meriç'e büyük fırsat sunuyor! 10

Erkan Meriç ise Adını Sen Koy isimli günlük dizide Ömer karakteri ile dikkatleri çekmişti. Uzun süre setlere ara veren oyuncu, Savaşçı dizisinde Astsubay Kıdemli Üstçavuş Bektaş Subaşı karakteri ile yeniden setlere dönüş yaptı.

Peki kimdir Bektaş Subaşı? Kılıç Timi’nin keskin nişancısı. Tokat’ın Niksar ilçesinden. Ailesi Niksar’da yaşıyor. Babası emekli ilkokul öğretmeni. Bektaş’ın adını Yahya Kemal Beyatlı’nın “Ok” şiirinden esinlenerek koymuş. Bektaş sessiz, içe dönük bir karakter, az ama öz konuşur. İşinde çok yetenekli, iyi bir keskin nişancı. Genel olarak silahlara merakı var, her türlü özelliklerini bilir.

Savaşçı dizisi Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Erkan Meriç'e büyük fırsat sunuyor! 11

3 genç oyuncu için Savaşçı dizisi aslında büyük bir fırsat sunuyor. Dizi, bir kahramanlık hikayesi ve 4 sezon başarıyla yoluna devam etti. Daha uzun yıllar da devam edebilecek bir potansiyele sahip. Böyle etkili bir yapımda yer almak hem deneyim hem de süreklilik noktasında bu 3 genç oyuncunun kariyerinde önemli artılar sağlayacaktır.