Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinden harika performansı ve harika reytingler!

Son Yaz dizisinden harika performansı ve harika reytingler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 haftalık ara vermesinin ardından geçtiğimiz hafta 19. bölümü ile yayınlandığında Son Yaz dizisinin reytinglerinin biraz düşmesi dikkat çekmişti. İzleyiciler heyecanla 2 hafta beklemiş ama reytingler ekibi çok da mutlu etmemişti.Ancak dün akşam yayınlanan 20. bölümde bambaşka bir hava vardı.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 20. yeni bölümü 28 Haziran Cuma günü yayınlandı. İzleyiciler bir saniye bile ekranın başından kalkamadı. Her sahnesi çok heyecanlı olan dizinin sezon finalinden önce muhteşem bir çıkış yapması hayranlarını çok mutlu etti. Hem duygusal sahnelerde yoğun bir duygu aktarımı yaşandı hem de aksiyon dolu sahneler izleyicileri tatmin etti. Özellikle Gökhan karakterinde Olgun Toker de muhteşem bir performans ortaya koyarak başrollerden adeta rol çaldı.

Hikayede yaşanan ve izleyicileri de çok etkileyen bu çıkışın reytinglere yansıması da çok iyi oldu. Televizyon ekranından izleyicilerin yavaş yavaş ayrıldığı, izlenme oranlarının düştüğü şu günlerde Son Yaz dizisi AB ve ABC1 gruplarında Kırmızı Oda’nın ardından günün en çok izlenen ikinci programı olarak muhteşem bir sonuç elde etti.

Tüm kişiler kategorisinde ise günü 4. sırada tamamlayan dizi, Fox TV’nin güveninin de boşuna olmadığını ispatladı. Son Yaz dizisi, 4 Haziran Cuma akşamı 21. yeni bölümü ile birlikte sezon finali yapacak. Daha şimdiden hayranlar ikinci sezonun heyecanını da yaşıyor.

Son Yaz’ın bu müthiş hikaye kurgusunun ikinci sezonda çok daha iyi şekilde devam etmesi bekleniyor.