Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz ile hayran bırakan Hafsanur Sancaktutan, 90’ların meşhur dizisinin yerli uyarlaması ile dönüyor!

Son Yaz ile hayran bırakan Hafsanur Sancaktutan, 90’ların meşhur dizisinin yerli uyarlaması ile dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisi, şüphesiz Hafsanur Sancaktutan’ın oyunculuk kariyerinde büyük bir sıçrama yaşamasını sağlayan yapım oldu. Akgün karakterine hayat veren Alperen Duymaz ile partner olan Sancaktutan, Yağmur rolüyle o kadar çok sevildi ki izleyicinin hafızasına da bu rolle kazındı.

Şu sıralar Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisinde Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile başrolde yer almasıyla gündemde genç oyuncu. Kariyer basamaklarının hızlı ama emin adımlarla tırmanırken, geçen sezon beklenmedik bir anda final yapan Son Yaz dizisiyle de akıllarda kalmaya devam ediyor.

İzleyenlerin unutamayacakları bir dizi çifti olarak Yağmur ve Akgün’ün hikayesi yarım kaldı. Ancak Hafsanur Sancaktutan, bu diziden sonra adımlarını hızlı atmaya başladı! Dünyayla Benim Aramda için bir süre bekleyen oyuncu, yeni sezonda yeni bir diziyle ekrana gelmesi ihtimaliyle de gündemde.

ABD yapımı olan ve 90’lı yıllara damgasını vuran 1990-2000 yılları arasında tam 10 sezon ekranda kalan gençlik dizisi Beverly Hills’in yerli versiyonunun çekileceği haberleri gündeme gelmişti. Ay Yapım’ın bu iddialı projesi için ismi geçenlerden birisi de Hafsanur Sancaktutan oldu.

Son Yaz ile hayran bırakan Hafsanur Sancaktutan, 90'ların meşhur dizisinin yerli uyarlaması ile dönüyor! 8

Gülperi dizisindeki yan rolle başlayan kariyerine daha sonra 16 bölüm süren Aşk Ağlatır dizisindeki başrolüyle devam eden Hafsanur Sancaktutan, 3. dizisi Son Yaz ile adeta fırtınalar estirdi. Ardından fragmanı kısa bir süre önce yayınlanan ve merakla beklenen Disney Plus dizisi Dünyayla Benim Aramda’da rol aldı. Şimdi de 5. projesi ile hayranları tarafından merakla bekleniyor!

Son Yaz ile hayran bırakan Hafsanur Sancaktutan, 90'ların meşhur dizisinin yerli uyarlaması ile dönüyor! 9

Giderek daha çok tanınan, daha çok hayran kazanan oyuncu, başarılı performansı ile rol aldığı yapımlarda konuşulmaya, yapımcıların aradığı bir isim olmaya başladı. Ekrana yeniden dönüşü heyecanla beklenen genç oyuncunun rol alması beklenen Beverly Hills yerli uyarlamasının hikayesini Damla Serim yazıyor.

Mert Yazıcıoğlu ve Aslıhan Malbora’nın da isminin geçtiği dizinin Fox TV ‘de yayınlanacağı ve  Eylül veya Ekim ayında ekranda olacağı ifade ediliyor.

Sancaktutan, henüz 4 yıldır tanınan bir isim olarak kariyerindeki çıkışını sürdürüyor. Her projesiyle de merak konusu olmaya başladı. Şu sıralar tatil yapan ve İspanya’nın Barcelona kentine giden oyuncu, bol bol dinlenip yeni sezon için enerji topluyor…