Ana sayfa Sosyal Medya Sonu Bay Yanlış ve Yeni Hayat gibi olmasın! Sol Yanım da tek kazanan Özge Yağız!

Sonu Bay Yanlış ve Yeni Hayat gibi olmasın! Sol Yanım da tek kazanan Özge Yağız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonu haksız yere yayından kaldırılan dizilerle dolu bir dönem olarak hatırlanacaktır. Kanal D’nin Yeni Hayat dizisini yayından kaldırıp da çok daha düşük oranlardaki İyi Aile Babası’ndan reyting beklemesi gibi, Bay Yanlış dizisine destek olmaktansa Çocukluk ile reyting arayan Fox TV’nin bu yapımdan da vazgeçmesi dikkat çeken konular olmuştu.

Öğretmen dizisi de yine yeterince destek görmediği için final yaptırılan bir başka yapım olarak izleyicilerin içinde ukte bıraktı… Star TV’de ise İyi Günde Kötü Günde dizisi için benzer bir durum söz konusu oldu ve bu yapım da kısa sürede harcanan diziler arasına katıldı.

Şimdi ise Star TV’nin perşembe rekabetine koyduğu Sol Yanım dizisi adeta can çekişiyor… Totalde 3’li oranlarda olsa da AB ve ABC1’de 2’li reytingler elde edebilen dizide Serra ve Selim aşkı da reyting getirmedi. Özge Yağız’ın Yemin dizisinden ayrılarak geldiği Sol Yanım, bu haliyle devam eder mi, yoksa Star TV başka bir yol mu bulur bilinmez.

Ancak bilinen bir gerçek var ki, planlama hataları sonucu üst üste kanallar dizilerini harcamak durumunda kalıyor. Sol Yanım da ilk 5 bölümü ile çok iyi sonuçlar alamadı. Hikaye ve oyunculuk performanslarına bakılırsa ekranda izlenebilecek bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Sonu Bay Yanlış ve Yeni Hayat gibi olmasın! Sol Yanım da tek kazanan Özge Yağız! 7

Star TV’nin gün değiştirmesi gibi bir durum yaşanabilir. Ancak hafta içi başka bir günde şansı yine zayıf olacaktır. Tek ihtimal İbo Show ile yer değiştirmesi olur ki, İbrahim Tatlıses’in programı da gayet iyi ilerliyor.

Star TV, şayet hafta sonuna alır ise dizinin yükselmesi de garanti değil. Yani güzel bir gençlik dizisi bile artık ekranda yeterince izleyici bulamıyor ve sıkıntılı bir dönem yaşıyor.

Star TV, ya perşembe akşamlarında büyük destek verecek ve reytinglerin Baraj gibi yükselmesi için sabır gösterecek ya da başka bir güne alarak yeni bir deneme yapacak.

Emanet dizisiyle parlayan Özge Yağız ise her sonuçta kazanan asıl kişi olacak. Oyuncu hem diksiyonu hem enerjisi hem de iyi performansı ile şimdiden yapımcıların dikkatini çekmiş olmalı.