Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medya reytinge etki etseydi Kaderimin Oyunu dizisi zirveden inmezdi!

Sosyal medya reytinge etki etseydi Kaderimin Oyunu dizisi zirveden inmezdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizlerin reytingleri ile sosyal medya yansıması arasında o kadar büyük fark var ki, bu durum büyük dikkat çekiyor. Özellikle de Kaderimin Oyunu isimli yapımın geldiği durum düşünüldüğü zaman akıllar fazlasıyla karışıyor.

Star TV ekranında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Akın Akınözü, Öykü Karayel, Meriç Aral ile Sarp Apak başrollerde bir araya geldi. Etkili oyunculuklar sergileniyor ve hikaye de buna izin veriyor. Dizi güçlü bir dram yapımı ve ilk başlangıçta da çok geniş bir izleyici kitlesini etkiledi.

Ancak 17. bölümü gelindiğinde elde edilen reytingler şoke edici… Tüm kategorilerde izleyici kaybı yaşayan dizi, artık Star TV’nin kabul etmesi zor olan reytinglere kadar geriledi. 2’li 3’lü oranlar ile bir dizinin yoluna devam etmesi çok da mümkün görünmüyor. Ancak buna rağmen Kaderimin Oyunu dizisinin sosyal medya başarısı da parmak ısırtıyor.

Her hafta diziyle ilgili yüzbinlerce paylaşım yapılıyor. Zaman zaman karakterler bazen de oyuncular TT listesinde yer alıyor. Kaderimin Oyunu’nun yayınlandığı Cuma günleri ise adeta bir sosyal medya şovu izliyoruz. Dizinin hem yerli hem de yabancı hayranları paylaşımları ile sosyal medya platformlarında öne çıkıyor.

Şayet reytinglere göre değil de sosyal medyaya göre ölçüm yapılsaydı Kaderimin Oyunu dizisi Cuma akşamlarının zirvesinden hiç inmezdi… 15 Nisan Cuma günü Adba TV verilerine göre Kaderimin Oyunu dizisi en yakın rakibine iki kat fark atmış durumda. 144 bin 200 ileti sayısı ile birinci sırada yer alan Kaderimin Oyunu, reytinglerde ise en düşük sonuçlar alan dizi oldu.

Sosyal medya reytinge etki etseydi Kaderimin Oyunu dizisi zirveden inmezdi! 7

Arka Sokaklar ise sosyal medyada en düşük etkileşime sahip dizi olmasına rağmen tüm kişiler kategorisinde bir numaralı diz pozisyonunda.

Kaderimin Oyunu için reytingler şaşırtıcı derecede düşerken, sosyal medya gücü hala devam ediyor.