Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 64. Bölüm Fragmanı İzle! Ateş bile bile ölüme gidiyor!

Söz 64. Bölüm Fragmanı İzle! Ateş bile bile ölüme gidiyor!

tarafından ker_def

Söz dizisi 17 Aralık Pazartesi günü 64. yeni bölümüyle Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya gibi önemli isimleri kadrosunda bulunduran dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Karabatak, son sürat bombalı tuzağa doğru giderken, Yavuz da baroların toplantısını basıyor. Eylem ve Fethi ise teröristlerin eline düştü. Ateş’in akıbeti de belirsizliğini koruyor.

64. bölüm fragmanında önemli ayrıntılar bulunuyor. Videodan izleyebilirsiniz.

Peki dizinin 63. ve son bölümünde ne olmuştu? İşte detaylar:

Canını zor kurtaran Tarık, Yavuz’dan intikam almak için başka yollar aramaktadır. Ama karşısında Derya’yı görünce geri çekilme vaktinin geldiğini anlar. Çünkü Derya Yavuz’un vurulmasında onun parmağı olduğuna inanmaktadır.

Tarık’ın geri çekilmesi Sami’nin görevi devraldığı anlamına gelmektedir. Yavuz ise bu karşılaşmadan memnundur. Çünkü Sami ve ekibinden hesap sorma vakti gelmiştir.

Karabatak, bombalı saldırının faili Şero’nun peşindedir. Ama tam yakalayacağı sırada Şero’nun Dragan’la birlikte yaptığı saldırı planını öğrenir. Artık kendini açık etmeden bu planın detaylarını öğrenmek zorundadır. Ama Şero’nun peşini de bırakmaya niyeti yoktur.

Tim, Karabatak’tan gelen haberle harekete geçer. Hem Karabatak’ı almak hem de Dragan’ın planını engellemek için hazırladıkları tuzak Şero’nun son anda karar değiştirmesiyle Karabatak için hayati bir riske dönüşür.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın & Metin Balekoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım Genel Koordinatörü: Fatmanur Sevinç
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık
İçerik Genel Koordinatörü: Şebnem Aksoy Açıkalın
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Sarp Akkaya, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün…