Ana sayfa Dizi Haberleri Söz, Bir Zamanlar Çukurova ve Gülperi dizilerinin oyuncuları, yılbaşı partisinde buluştu

Söz, Bir Zamanlar Çukurova ve Gülperi dizilerinin oyuncuları, yılbaşı partisinde buluştu

tarafından zk zk

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova, Söz ve Gülperi dizilerinin oyuncuları, Günaydın’ın yılbaşı partisinde bir araya geldi.

ATV’nin rating rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova, Söz ve Gülperi’nin sevilen oyuncuları, gösterişli parti öncesi Burak Sağyaşar’ın düzenlediği ekip yemeğinde buluştu. TIMS&B ailesinin tüm oyuncuları hep birlikte poz vererek bu güzel geceyi ölümsüzleştirdi.

People İstanbul’da gerçekleşen Günaydın’ın yeni yıla merhaba partisine, yapımını TIMS&B Productions’ın üstlendiği dizilerin oyuncuları damga vurdu.

Söz, Bir Zamanlar Çukurova ve Gülperi dizilerinin oyuncuları, yılbaşı partisinde buluştu 8
Partiye konvoyla gittiler!

Renkli görüntülere sahne olan yemeğe, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinden Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Kerem Alışık, Bülent Polat, Selin Yeninci, Kadim Yaşar, Polen Emre, Aras Şenol, ‘Söz’ dizisinden Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya, Genco Özak, Görkem Sevindik, Aytaç Şaşmaz, Burak Sevinç, Doğukan Polat, Eren Vurdem, Ece Çeşmioğlu, ‘Gülperi’ dizisinden ise Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Ece Sükan ve Burak Dalak katıldı.

Söz, Bir Zamanlar Çukurova ve Gülperi dizilerinin oyuncuları, yılbaşı partisinde buluştu 9

Yemek sonrası yapılan konvoyla birlikte People İstanbul’daki partiye geçen Burak Sağyaşar ve oyuncular bir arada eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadı.