Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 34. bölümünde herkesin sorduğu tek bir soru var; Derman kim?

Söz dizisi 34. bölümünde herkesin sorduğu tek bir soru var; Derman kim?

tarafından ker_def

SÖZ’ÜN KADROSUNA SÜRPRİZ İSİM!

Yapımını ‘TIMS&B Yapım’ın üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, ekranların reyting rekortmeni dizisi “SÖZ”ün kadrosuna sürpriz bir karakterle, başarılı bir isim daha dahil oluyor.

Derman Kim?

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde adı geçen “Derman” karakterinin kim olduğu ve bu karakteri kimin canlandıracağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

19 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyenlerle Star TV ekranında buluşacak olan Söz dizisinin yeni görüntüleri yayınlandı.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı dizinin yeni görüntüleri izleyenleri bir hayli meraklandırdı.

34. bölüm özel fragmanında seyircinin henüz yüzünü görmediği ‘Derman’ adlı tehlikeli karakterin özel olarak yetiştirildiği ve yıllar önce teşkilata sızmaya çalıştığına dair ilk bilgileri Agah, oğlu Yavuz’la paylaşıyor. Derman’ı bulmak için bir araya gelen baba oğul acaba Derman’a ulaşabilecek mi? Derman’ın kim olduğu sorusuna yanıt bulabilecekler mi?

Heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyen ‘SÖZ’, 19 Şubat Pazartesi günü saat 20:00 da Star TV ekranlarında…

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı’nın hayatı Timin yetişmesine bağlı…

Dört bir yanı teröristler tarafından sarılan Tim köşeye sıkışmıştır. Amansız bir mücadelenin tam ortasındayken Agah’ın sürpriz planı bütün dengeleri değiştirir.

Derman’ın emriyle adamları hemen harekete geçer. Derman’ın adamını teşhis eden Nazlı, hain bir tuzakla kaçırılır. Tim hemen harekete geçer. Karabatak yaralı olmasına rağmen canını dişine takıp Nazlı’yı bulmak için yemin eder. Zamana karşı kıyasıya bir yarış başlar. Eğer Tim zamanında yetişemezse Nazlı’nın hayatı sona erecektir.

Bu sırada Yavuz da annesinin katiliyle ilgili babasından şok edici bir bilgi öğrenir.

Keşif ekibine katılan Keşanlı ve Çaylak ise beklemedikleri bir saldırıyla karşı karşıya kalırlar. Çatlak ağır yaralanır. Üstelik bir harabede sıkışırlar ve yardım çağrılarını kimse duyamaz. Çaylak, Keşanlı’nın kollarında şehit olmak üzeredir.