Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi bitti ama yeni sürpriz izleyiciyi sevindirecek

Söz dizisi bitti ama yeni sürpriz izleyiciyi sevindirecek

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damga vurmuş dizilerimizden bir tanesi de Söz dizisi! Star TV’de yayınlanmıştı. Asker kökenli dizi olarak anılan Söz, Nisan 2017’de başlamış ve Mayıs 2019’da 84. bölümüyle final yapmıştı.

Tims Productions imzalı dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın üstlenirken senaryosunu da Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur yazıyordu. Tolga Sarıtaş, Burak Sevinç, Meriç Aral, Aytaç Şaşmaz, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Aybüke Pusat gibi isimlerin rol aldıkları Söz dizisi, adeta ekranın unutulmazları arasına da girdi.

Başarılı oyunculuklarla adından söz ettiren dizi, özellikle Tolga Sarıtaş’ın ön plana çıkması için de önemli bir proje oldu. Genç oyuncu, Söz’deki başrolü ile kariyerinde basamak atlarken, dizide rol alan pek çok isim için de Söz dizisi meslek hayatlarında izleyicinin kendilerini daha çok tanımasını sağlayan bir dizi olarak yer alacak.

Söz dizisini başından sonuna takip edenler şanslı. Ancak diziyi sonradan keşfedenler için biraz daha meşakkatli bir süreç gerekti! Fakat Söz’ü unutamayıp yeniden izlemek isteyenlerin yanı sıra özellikle kaçıranlar için güzel bir sürpriz geldi!

Söz dizisi bitti ama yeni sürpriz izleyiciyi sevindirecek 7

Dizinin yayınlandığı Star TV’den yapılan açıklama, pek çok izleyiciyi de sevindirecek! Söz dizisi, tekrar bölümleriyle yeniden ekrana dönüyor! Dizinin her gün saat 16:00’da yayınlanacağı açıklandı! Bu güzel haber, Söz’ü özleyen ve izlemek isteyenler için de güzel bir fırsat oldu!

Yoğun aksiyon ve heyecan dozuyla izleyiciyi ekrana kilitleyen yapımda, Türkiye’nin doğusu ve güneydoğusunda yaşanan terör olaylarını ele alınıyor. Terörle mücadele için kurulan bir özel kuvvetler timinin öyküsünü anlatan Söz konusu itibarıyla bu özel timdeki askerlerin meslekleri ve özel hayatlarındaki mücadelelerini ekrana getiriyordu. Dizi, nişanlısı teröristler tarafından öldürülen Üsteğmen Yavuz’un intikam alma amacı üzerinden gelişiyordu.