Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisi bitiyor! 2 bölüm sonra final! 83. bölüm fragmanında Yavuz Karasu vuruluyor!

Söz dizisi bitiyor! 2 bölüm sonra final! 83. bölüm fragmanında Yavuz Karasu vuruluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya, Meriç Aral, Görkem Sevindik, Eren Vurdem gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan Söz dizisi ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Son iki bölüm kaldı. 83. yeni bölüm 20 Mayıs Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölüm yine aksiyon dolu olacak.

Teröristlerle çatışma sahnelerinin çekildiği yer Atatürk Havalimanı… Söz dizisi kapanmasının ardından limana girebilen ilk dizi ekibi oldu ve 83. bölümden bazı sahnelerde burada çekildi. Bu çatışma sahnelerinde Yavuz Karasu vurulacak. Teröristleri temizlemeden komutanlarını hastaneye ulaştırmak mümkün değil. Tim, tek tek teröristleri haklıyor ve komutanlarının ölmesine izin vermiyor. Yavuz Karasu, hastaneye kaldırılacak. Videodan dizinin 83. bölümünden görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki Söz dizisinin 82. bölümünde neler yaşanmıştı?

Tim, Erdem Komutan’ı kurtarmak için Yavuz önderliğinde harekete geçer.

Aradan geçen uzun zamanın ardından beklemedikleri bir anda karşılarında Yavuz komutanlarını gören Tim, Erdem’i kurtarmak için Yavuz önderliğinde hiç beklemeden harekete geçer.

Büyük patron Di Rabbako’nun yardımıyla ülkeye giriş yapan Linda, Erdem’in tutulduğu yere gitmek harekete geçecekken beklemediği bir sürprizle karşılaşır: Tim Linda’nın bulunduğu havalimanına ani bir baskın düzenler. Linda Yavuz’un başında olduğu Tim’in elinden kurtulmak için her yolu deneyecek fakat bunun bedeli çok ağır olacaktır.

Erdem’in tutulduğu yerin bilgisini öğrenen Tim, hızla yola çıkar ancak kendisini Di Rabbako’nun kurduğu hain bir tuzağın içinde bulacağından habersizdir.

Erdem’in vücuduna bağlı zamana karşı bir bomba vardır ve bu bombanın etkisiz hale getirilmesi için gereken şifreyi sadece Dragan biliyordur. Yavuz’la konuşan Di Rabbako Erdem’e karşılık Dragan’ı ister.

Tim takas için buluşma noktasına gittiğinde planları Erdem’i kurtarmaktır fakat Dragan’ı vermeye niyetleri yoktur.