Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi oyuncularına kocaman bir alkış gelsin!

Söz dizisi oyuncularına kocaman bir alkış gelsin!

tarafından ker_def

Söz Dizisi oyuncuları Ordu’daki şehit çocuklarına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ordu’da şehit Özel Harekat Polis Memuru Yalçın Yamaner’in çocukları Begüm Erva ile Betül Esma’nın, ‘Söz’ dizisi oyuncuları ile tanışma isteğini Vali Seddar Yavuz gerçekleştirdi..

Vali Yavuz, Star TV kanalında her pazartesi akşamı ekranlara gelen ve ilgiyle izlenen dizinin çekimlerinin gerçekleştiği İstanbul’un Şile ilçesindeki dizi setinde, Şehit Özel Harekat Polis Memuru Yalçın Yamaner’in çocukları Begüm Erva ile Betül Esma Yamaner’i ‘Söz’ dizisinin oyuncuları ile buluşturdu.

Söz dizisi oyuncularına kocaman bir alkış gelsin! 8

Oldukça heyecanlı olan ve mutlulukları gözlerinden okunan ile Betül Esma ve Begüm Erva, “Bugün hayalimiz gerçek oldu. Çok sevinçliyiz. Söz dizisi oyuncuları ile tanışmak istemiştik. Bunun hayalini kurduğumuz sırada Valimizin bizlere göndermiş olduğu mektubu aldık. Mektupta bizlere hayallerimizi, arzu ve isteklerimi soran Valimize biz de ‘söz’ dizisinin setine gitmek ve oyuncularla tanışmak istediğimizi bildirdik. Bizi kırmayarak, hemen hayalimizi gerçekleştiren ve annem Hacer Yamaner ile birlikte bizleri dizinin İstanbul Şile’de çekimlerinin yapıldığı setine gönderen Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a çok teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdiler.

Söz dizisi oyuncularına kocaman bir alkış gelsin! 9