Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi varken, Çukur dizisini izleyenleri anlamak mümkün değil!

Söz dizisi varken, Çukur dizisini izleyenleri anlamak mümkün değil!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Söz dizisinin 46. yeni bölümünü 14 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’da Star TV ekranlarında izleyeceğiz.

İzleyicilerin Pazartesi gününü iple çektiği bir bölüm daha geliyor.

46. yeni bölüm fragmanın son dönemlerin en başarılı fragmanlarından olduğu yorumlarına sosyal medyada rastlıyoruz.

Bazı Söz dizisi izleyicileri ise Show TV ekranındaki Çukur dizisine laf atmakta… İki dizi arasındaki müthiş reyting yarışı keyifli bir atışmaya sebep olmuş durumda.

Söz dizisi izleyicilerinden birisi “Pazartesi Söz izlemek varken, Çukur izleyenleri de anlamak ne mümkün” diye bir yorumda bulundu. Birçok dizi hayranı da bu yoruma beğenileriyle destek oldu.

Bazı izleyiciler ise her iki dizinin de tutkunu olduklarını, Pazartesi izleyemedikleri diziyi ertesi gün mutlaka internet üzerinden izlediklerini belirtmekteler. Ancak Çukur dizisi izleyicileri de bu yorumlara yanıt niteliğinde tersi bir durumun kendileri için de söz konusu olduğunu belirtiyorlar.

Dizinin yeni bölüm fragmanının müzikleri de beğeni topladı.

“Şu Bahar ile Yavuz’u sarmaş dolaş samimi bir şekilde görsem daha da mutlu olacağım” diye bir yorumda bulunan izleyici gülümsetti.

İşte 46. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ataşe Agah’ı öldürmek için hamlesini yapar…

Derman’ın kaçma planı yüzünden sıkışıp kalan Yavuz, ölümüne de olsa savaşacaktır. Ama Erdem de canı pahasına Yavuz’u kurtarmaya kararlıdır.

SÖZ DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Söz dizisi varken, Çukur dizisini izleyenleri anlamak mümkün değil! 7

Erdem’in belgeleri yerine ulaştırmasıyla Ataşe ve Derman’ın etekleri tutuşmaya başlamıştır. Medusa ve terörle olan bağlantıları ortaya çıkmak üzeredir. Yapacakları eylemleri hızlandırma kararı alırlar. Büyük bir terör eylemi için tetiğe basılmıştır. Hedefledikleri, tüm ülkede kaosa yol açacak büyüklükte bir eylemler zinciridir. Bu eylemlerin başrol ismi ise Derman’dır.

Agah, Ebu Zübeyir’den ilk adım olarak İstanbul’da yapılacak bir patlamanın bilgisini almıştır ama bunu ulaştırmak için hapishaneden sağ kurtarılması gerekmektedir. Ataşe ise Agah’ı öldürmek için hamlesini çoktan yapmıştır.

Yavuz ve Tim, Agah’ı kurtarmak için yola çıkar. Ama Ataşe’nin Tim’e hazırladığı sürpriz iki tarafı da elindeki tüm kozları oynamaya mecbur bırakacaktır.