Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor adasında Turabi krizi bitmek bilmiyor!

Survivor adasında Turabi krizi bitmek bilmiyor!

tarafından ker_def

Survivor 2018’in 9 Mayıs Perşembe ekrana gelecek olan 67. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde, Turabi’nin takım arkadaşlarına isyan bayrağı açmasının yankıları Ünlüler’de gündemi oluşturuyor. Birleşme partisinde Turabi’nin kendileriyle mi olacağını düşünen Ünlüler takımdaki huzursuzluktan rahatsız durumdalar. Survivor’da hafta sonu gerçekleşecek olan birleşme partisinden önceki son ödül oyununda ise takımları iki sürpriz bekliyor.

Survivor 2018’in Perşembe yayınlanacak yeni bölümüne, Turabi ve Ünlüler takımı arasındaki gerilim damga vuracak. Survivor’da son eleme konseyinde takım arkadaşlarının tamamının adını yazdığı Turabi, takımdan kendisini ayırmış ve ‘Artık onlar benim arkadaşım değil. Bana yaşattıklarını onlara yaşatacağım’ demişti.

Turabi’nin kimseyle konuşmadığı Ünlüler takımında Sema’nın ‘Her şeye rağmen takımda ufak tefek çatlaklar olsa da motivasyon olarak iyiyiz. Çünkü en güzel günlerimize az kaldı’ sözleri dikkat çekiyor

‘TAKIMDA HUZURSUZLUK VAR’
Ümit Karan ise takımdaki huzursuzluğa dikkat çekerek, ‘Evet takım içinde huzursuzluk var. Ama kimse kimseye savaş açmadı. En önemlisi takım ruhunu kaybederen oyunlarda kaybetmeye başlarsın’ diyor.

Survivor adasında Turabi krizi bitmek bilmiyor! 7

SURVİVOR TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖDÜL OYUNUNDA İKİ SÜRPRİZ
Survivor yeni bölünde ödül oyununu Alp Kırşan sunacak. Takımların çekiciler ve atıcı olarak ekipler halinde yarışacağı oyunda, kazanan takımı iki sürpriz ödül bekliyor. Oldukça zorlu parkurda takımlar ödül için kıyasıya bir mücadele yaşıyor.

BİRLEŞME PARTİSİNDE NELER OLACAK?
Survivor’da bu hafta sonu birleşme partisi ekranlara gelecek. Aleyna Tilki’nin konser vereceği partiye, 3 Adam’dan İbrahim Büyükak da konuk olacak. Survivor’da birleşme partisi geleneği haline gelen şarkı yarışmasında ise Survivor yarışmacıları bu defa sahnede mücadele edecek. Yarışmanın jüri koltuğunda ise Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak olacak. Birleşme haftasında ayrıca, prodüksiyon ile yarışmacılar arasında hem futbol maçı, hem de Anlat Bakalım oyunu yapılacak