Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde çok sevildi, Sefirin Kızı’nda gıcık etti!

Söz dizisinde çok sevildi, Sefirin Kızı’nda gıcık etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Söz dizisinin sevilen karakterlerinden Nazlı ile akıllara yazılan İlayda Ildır, bir süredir Sefirin Kızı dizisiyle ekranda yer alıyor. Nazlı karakterinde iyi bir rolde yer alan ve Söz dizisi hayranlarının da çok beğenerek izlediği oyuncu, yeni rolünde ise kötü tepkiler alıyor…

Dudu isimli karakterle Star TV dizisinde boy gösteren İlayda Ildır, kötü bir karakteri canlandırmanın karşılığı olan sosyal medyada olumsuz yorumlar aldığını Akşam gazetesindeki röportajında açıkladı.

Hayran kitlesini dizi sayesinde artırmaya devam eden oyuncu, Bodrum’da çalışmanın çok güzel olduğunu ve hayatında da her şeyin yolunda olduğunu anlattı.

Diziden ilk teklif geldiğinde yönetmen ile konuştuğunu ve aldığı enerjinin kendisini etkilediğini belirten İlayda Ildır, şöyle konuştu: “Hocayla görüştüğümde onun heyecanı ve pozitifliği bana çok iyi hissettirdi. Ekip de öyle aynı şekilde. Bana iyi hissettireceğine ve farklı bir karaktere hayat vermenin kariyerim için de çok verimli bir adım olacağına inandığım için kabul ettik.”

Evli bir adama aşık Dudu karakteri, yaşadıklarının intikamını alma çabası ile de akıllarda yer aldı. Dizi hayranlarından nasıl tepkiler aldığı sorulan oyuncu, kötü yorumlar da geldiğini söyledi.

Söz dizisinde çok sevildi, Sefirin Kızı'nda gıcık etti! 7

İlayda Ildır, “Sonuçta ahlaki olarak doğru şeyler yapmayan bir kadını canlandırıyorum. Ben Dudu’nun ailesel ve sevgi eksikliklerini, bunları neden yaptığını kendince haklı olan taraflarını bilsem de sonuç olarak yanlış şeyler yaptığı için kimsenin bağ kurmak istemeyeceği bir karakter oluyor” şeklinde konuştu.

Kahraman ile işbirliği yapan Dudu’nun bundan sonra da hikayede etkili şekilde yer alacağının imasını yapan oyuncu, ” Dudu kendince yara aldığı için ve yapması gereken şeyler olduğu için böyle davrandığını söyleyebilirim” ifadesini kullandı.