Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi Genco Özak ile birlikte çok daha etkili hale gelecek!

Adım Farah dizisi Genco Özak ile birlikte çok daha etkili hale gelecek!

tarafından ker_def

Adım Farah isimli Fox TV dizisinin akıbeti büyük merak konusu olurken, birçok izleyici 26 bölüm garantisi bulunan yapımın daha uzun sürüp sürmeyeceğini merak ediyor.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezondaki hikayesi ilk başlarda izleyicileri fazla etkilemese de sonrasında senarist değişikliği ile birlikte hikayenin çok daha ilgi çekici hale geldiğini söyleyebiliriz.

İkinci sezonda düşük gelen reytinglere rağmen sadık bir izleyici kitlesini de peşinden sürükleyen Adım Farah dizisinde yeni bir dönem başlıyor.

FOX ekranlarının sevilen dizisi Adım Farah’ın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek’i başrollerinde buluşturan dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Genco Özak katıldı.

TAHİR’İN EN AZILI DÜŞMANI

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Adem Demir’in yer aldığı diziye dahil olan Özak, Adım Farah’ta Tahir’in en azılı düşmanı olan Yılmaz karakterine hayat verecek.

Engin Akyürek, Demet Özdemir, Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Lale Başar, Hatice Aslan, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Rastin Pakhanad, Mert Doğan, Derya Pınar Ak, Kemal Burak Alper, Burcu Türünz gibi birbirinden güçlü isimlerin yer aldığı Adım Farah, her Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.