Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde TİM’e büyük şok! Kızların hepsi kaçırılıyor!

Söz dizisinde TİM’e büyük şok! Kızların hepsi kaçırılıyor!

tarafından zk zk
STAR TV’nin sevilen dizisi Söz’ün yeni bölümü 21 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelecek.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın oynadıkları dizinin 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Derman’ın büyük bir patlama hazırlığında olduğunu öğrenen TİM, zorlu bir göreve gidiyor. Stratejik bir savaş veren TİM’i zor saatler bekliyor.

Dizinin yeni bölüm tanıtımında yürekleri ağza getiren bir gelişme de yer alıyor. Nazlı, Bahar, Güler ve Su kaçırılıyor. Fragmanı izleyen dizinin müdavimleri, bu duruma çok şaşırırken bomba gibi bir bölüm geldiği yorumlarını yapıyorlar.

İşte 47. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Türkiye için büyük bir tehdit haline gelen Derman, son anda gelen bir emirle rotasını tutuklu olan Ataşe’ye çevirir.

Yabancı devlet yetkililerinin dur emrine rağmen Ataşe’yi onların elinden alan Derman, büyük terör eylemi için Ataşe ile birlikte devam kararı alacaktır. Medusa Planı, artık sadece onların bildiği bir rota üzerinden yönetilmektedir.

Medusa Planı’na dair bütün bilgilerin saklandığı gizli karargâhı ortaya çıkarmak için Eylem, Avcı ve Karabatak görevlendirilir. Gece bölgeye ulaşan Eylem, Avcı ve Karabatak’ı hain bir tuzak beklemektedir. Bu tuzak Avcı’yı ölümle burun buruna getirir.

Söz dizisinde TİM'e büyük şok! Kızların hepsi kaçırılıyor! 7
Bahar’la birlikte tehlikelerle dolu sürpriz bir gece geçiren Yavuz, babası Agah’ın ondan istediklerini yerine getirmek için harekete geçer. Avcı’nın hayatının tehlikede olduğu haberi gelir gelmez, Yavuz yönetimindeki Tim yola çıkarak Eylem, Avcı ve Karabatak’ı düştükleri tehlikeli durumdan çıkarmak için büyük bir mücadeleye girişir.

SÖZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN