Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde Türk askerinin büyük cesareti

Söz dizisinde Türk askerinin büyük cesareti

tarafından ker_def

soz (7)

Yavuz bu işkencelere göğüs geriyordu. Çolak hem lafları ile hem de fiziksel olarak şiddete devam ediyordu. Ayrıca Çolak ile bir hesaplaşma da yaşadılar. Çolak söylenen lafları hazmedemeyerek Yavuz’a daha farklı işkenceler yapmaya başladı. Daha sonra bir ilaç enjekte ettiği Yavuz’un tüm bildiklerini itiraf etmesini sağlamaya çalışıyordu. Yavuz ilacın etkisi ile Merve’yi görmeye başladı. Bu halusinasyondan çıkıp bu işkenceye göğüs germeye çalışıyordu.

Daha sonra elindeki iplerden kurtulup oradan çıkmaya çalışırken Çolak’ın gelmesi ile onu ele geçirdi. Her ne kadar Çolak’ı alıp oradan kaçmaya çalışsa da bu mümkün olmadı.

Gizemli Anahtar!
Çolak’ın çalıştığı adam yani ”Büyük Bey”, biyolojik saldırıyı yapamadığı için Çolak’a çok kızgındı. Bunun üzerine kadın casusu göndererek Çolak’ı uyardı. Eğer en kısa zamanda Türkiye’de büyük bir saldırı yapmazsa Çolak’ın sonu gelecekti. Büyük saldırıyı yapması için ise bir anahtara ihtiyaç vardı o anahtar Sebastian’daydı. Çolak tüm bilgileri barındıran bu anahtarı bulmak için Sebastian’ın peşine düştü.