Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisine bir haller oldu! Söz 60. bölümde neler oldu öyle!

Söz dizisine bir haller oldu! Söz 60. bölümde neler oldu öyle!

tarafından ker_def

Söz dizisi 60. bölümü Star TV ekranında izleyicilerle 19 Kasım Pazartesi akşamı buluştu.

Televizyon Gazetesi Analiz

Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümünde Dragan kardeşini kaybetti. Bunun acısıyla Nisan hanımı ve adamlarını öldüren Dragan, Yavuz ve Derya’nın da peşine düştü. Yavuz, saldırıda vuruldu. Derya ise kurtuldu.

Tim ise araç ile giderken yola döşenen bomba patladı. Dizinin 60. bölümünde oldukça hareketli sahneler vardı.

Dragan, “Bugünden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bunu yapanlar bedelini ödeyecek” diyerek büyük bir savaş başlatacağı mesajı verdi.

Dragan’ı bu kadar çıldırtan şey kardeşinin ölümüydü. Çünkü kardeşi çok özel ilaçları alamamıştı. Bu ilaçları alamamasının sebebi de Derya ve Yavuz idi.. Dragan da onları öldürme planı yaptı.

60. bölümün son sahnesinde bir düzine silahlı adam Yavuz’u arabada kıstırıp insafızca ateş etti. Araç adeta kevgire döndü. Derya ise silahı ile ateş ede ede gelerek Yavuz’a kıstıranları kovaladı… Son sahnede Yavuz kanlar içinde araçta yatıyordu.

Tabii ki dizinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş’a bir şey olmayacaktır. Ancak bu bölümde müthiş bir aksiyon vardı. İzleyici adeta dizinin başından kalkamadı. Deniz Baysal’ın başarılı oyunculuğu ile renklendirdiği 3. sezon önceki sezonlara göre çok daha aksiyonlu gidiyor.

Çukur dizisi ile müthiş bir yarışa girişen Söz, reytinglerde geride kalıyor ama aksiyon da pek de geride kalır durumu yok.

İşte 60. bölümün final sahnesi: