Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisine Dragan karakteriyle katılan Sarp Akkaya tartışılıyor!

Söz dizisine Dragan karakteriyle katılan Sarp Akkaya tartışılıyor!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamı 51. bölümüyle ekranlara gelen Söz dizisi, 3. sezonuna 3 yeni oyuncu ile başlamıştı. Aybüke Pusat’ın geçen sezon sonunda diziden ayrılmasının ardındana, Deniz Baysal, Ece Ceşmioğlu ve Sarp Akkaya diziye dahil oldu. Akkaya’nın canlandırdığı Dragan karakteri artık Çolak ve Derman’dan sonra dizideki yeni terörist başı… Kendi ailesini acımasızca katleden ve hiçbir kural tanımadan terör estiren bir karakter ile karşı karşıyayız. Ancak Dragan karakterinin  Çolak kadar etkili bir karakter olmadığı da ilk bölümden ortaya çıktı.

Videoda Dragan karakterinin sahnesini izleyebilirsiniz.

Tolga Sarıtaş’ın başrolündeki dizinin 3. sezonu anlaşıldı ki, Dragan’ın türlü türlü oyunları ve Ömer Günay olarak isim değiştiren Yavuz Karasu arasındaki mücadeleyle geçecek. Ancak, Dragan karakteri Serhat Kılıç’ın müthiş oyunculuğu ile süslediği Çolak’ı aratacağa benziyor.

Son yıllarda ülkemizin yaşadığı terör saldırılarına bir yenisini daha eklemek isteyen Kasap lakaplı Dragan Ratkoviç (Sarp Akkaya), İstanbul’da art arda eylemler düzenlemek için harekete geçer. Canlı bombalarla bütün ülkeyi tehdit eden Dragan’ın yetkililerden tek bir isteği vardır. Ömer Günay (Tolga Sarıtaş)!

Söz dizisinde kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat canlandırdı.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın & Metin Balekoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım Genel Koordinatörü: Fatmanur Sevinç
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık
İçerik Genel Koordinatörü: Şebnem Aksoy Açıkalın
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Mehmet Özgür, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.