Ana sayfa Kadın Haberleri Söz dizisinin Eylem’i Meriç Aral, kusurları ile barıştı!

Söz dizisinin Eylem’i Meriç Aral, kusurları ile barıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Söz dizisinde Eylem olarak izlediğimiz Meriç Aral,sinemada ise Biz Böyleyiz isimli filmle dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncu, Sephora ve Based İstanbul’un ortak çekimine katıldı.

Kendi sınır tanımayan hikayesini dergiye anlattığını belirten Meriç Aral, “Unutmayın, nasıl görünmek istiyorsanız öyle görünme özgürlüğünüz kendi elinizde” mesajıyla da dikkat çekti.

Çekimlerden özel anlar ve oyuncunun kendi sesinden kişisel bilgilerinin yer aldığı video da büyük beğeni topladı.

Meriç Aral, klipte kendisiyle ilgili şu bilgileri verdi:

“Kahve içmeyi,hayvanları ve ruj sürmeyi severim.Bu aralar saçlarımı uzatıyorum ve Jullian Barnes’ın Metroland romanını okuyorum. Güzellik benim için kendini iyi hissetmeyi ifade ediyor. Ben böyleyim ve kendimi böyle beğeniyorum diyebilmek bana güçlü ve güzel geliyor.Güzel olma durumu kusursuz olmak değil.Kusurlarını sevmek,özgün ve içinden geldiği gibi olmak ve kendini sevmek ve biraz da sınırlarından bağımsız olabilmesi. Benim güzellik sırrım cildime iyi bakmak ve onunla her gün barışık kalabilmek. Nasıl görünmek istiyorsanız, öyle görünme özgürlüğünüzü elinize alın, kusurlarınızla barışın ve kırmızı rujunuzu evde unutmayın.”