Ana sayfa Foto Galeri Söz dizisinin Şükran’ı Ebru Ünlü, gelen tepkiler yüzünden çok zor günler yaşıyor

Söz dizisinin Şükran’ı Ebru Ünlü, gelen tepkiler yüzünden çok zor günler yaşıyor

tarafından ker_def

Söz dizisinin Şükran'ı Ebru Ünlü, gelen tepkiler yüzünden çok zor günler yaşıyor 7

– Rolünüzle ilgili eleştiriler alıyor musunuz?
Birçok eleştiri alıyorum. Bazıları eleştiri sınırlarını aşıyor ne yazık ki! Benim de vatanını seven bir insan olduğumu ve rol yaptığımı unutuyorlar. Bazıları o kadar sert ki, insanların oyuncu olduğumu unutmasını sağlayacak kadar iyi bir karakter çıkardığıma inanmak istiyorum. Rol yaptığımı fark eden ve olumlu eleştirilerde bulunanlar da var. Bunları görmek beni mutlu ediyor.

– Daha önce ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinde, yönetmen Yağız Alp Akaydın’la birlikte çalıştınız. ‘Söz’deki rolünüz için destek aldınız mı?
Hocamın beni ikinci kere ekibine dahil etmesi, onore etti. Onunla sahne çekerken kendimi son derece güvende ve rahat hissediyorum. Karakterimi doğru yere çekeceğini, doğru yönlendireceğini biliyorum. Başarılı olabildiysem şüphesiz bunda hocamın katkısı çok büyük.

– Dizide destek aldığınız isimler var mı?
Ekipte herkes birbirine mümkün olduğunca destek veriyor. Karakterin başarısında yönetmenlerimiz Yağız Alp Akaydın’ın ve Burak Müjdeci’nin katkıları çok büyük. Bunun dışında rol arkadaşım Mustafa Yıldıran, başarılı oyunculuğuyla işimi yapmamı kolaylaştırıyor. Sürekli size destek olan ve halihazırda bu kadar başarılı bir kötüye hayat veren Serhat Kılıç da işin içine girince, başarı kaçınılmaz…