Ana sayfa TV Programları Star TV ekranında bayram sürprizi Kubat ile müzik ziyafeti!

Star TV ekranında bayram sürprizi Kubat ile müzik ziyafeti!

tarafından ker_def

Star ekranında yayınlanacak olan ‘Kubat ile Müzik Sahnesi’, unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak. Buray, Fatma Turgut ve Ferman Akgül, bu çok özel müzik şölenini evlerinize getirerek unutulmaz bir geceye imza atacak. ‘Kubat ile Müzik Sahnesi’, türkülerden klasiklere en sevilen parçalarla 23 Temmuz Cuma günü Star’da…

Program konukları arasında yer alan şarkı yazarı ve yorumcusu Buray, en sevilen şarkılarını bu programda seslendirecek. 2015 yılında hayatımıza giren, peş peşe yayınladığı albümler ve şarkılarla pop müziğin en sevilen isimlerinden biri haline gelen Buray, Kubat ile seslendireceği şarkılarla da müzik ziyafeti sunacak.

Program konukları arasında, rock müziğin en güçlü kadın yorumcularından Fatma Turgut’da var… Geçtiğimiz yıl ilk solo albümünü yayınlayan Fatma Turgut, programda en sevilen şarkılarını söyleyecek. Kubat ve Fatma Turgut birlikte ilk kez türküler de söyleyecek. İkili hem birlikte hem solo şarkılarıyla ekran başındakilere müzik ziyafeti sunacak.

MÜZİK ZİYAFETİ SUNACAKALR

“Kubat ile Müzik Sahnesi”nin bir diğer konuğu da rock müziğin sevilen yorumcularından Ferman Akgül olacak. Manga grubunun solisti Ferman Akgül, kendi şarkılarının yanı sıra yakın dostu Kubat’la birlikte türküler yorumlayacak. İkili hem birlikte hem solo şarkılarıyla ekran başındakilere müzik ziyafeti sunacak.

“Kubat ile Müzik Sahnesi”, 23 Temmuz Cuma günü, saat 20.00’de Star’da…