Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV o kadar mantıksız bir adım attı ki, bir kararla 3 dizisini ateşe attı!

Star TV o kadar mantıksız bir adım attı ki, bir kararla 3 dizisini ateşe attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV’nin bu sezon dizilerden yana şansının iyi gitmemesinin bir nedeni de alınan kararlardan kaynaklanıyor… İyi Günde Kötü Günde gibi romantik komedi açığına oynayan ve iyi de kadrosu bulunan bir diziyi 6 bölümde yayından kaldıran Star TV, Güvercin isimli yapımdan sonra Babil projesini de bitirmişti.

Bu 3 diziden sonra atak yapan kanal üst üste yeni projelerini ortaya döktü. Önce Sol Yanım başladı ve perşembe akşamları ortalama reytinglerle yine de ayakta durmayı başardı. Sonrasında ise Cuma akşamları Akrep dizisi geldi ve güçlü dram hikayesi ile göz doldurdu. Tabii ki Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin başarısı da dizinin öne çıkmasını sağladı.

Sol Yanım iyi kötü idare ederken, Akrep ise fena sayılmayacak reytingler alarak yoluna devam ediyordu. Ancak geçtiğimiz hafta Star TV herkesi şaşkına çeviren bir dizi kararı verdi. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Seni Çok Bekledim isimli diziyi Cuma günü yayınlamak adına Akrep ve Sol Yanım dizilerinin günleri değiştirildi.

Halbuki Salı veya Çarşamba akşamları Seni Çok Bekledim denenebilirdi. Zira güçlü bir dizi ise zaten yerini bulur ve devam ederdi… Ayrıca Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun da güçlü bir hayran desteği var ve dizi bir şekilde tutunabilirdi.

Star TV o kadar mantıksız bir adım attı ki, bir kararla 3 dizisini ateşe attı! 3

Fakat Star TV böyle yapmadı. Akrep ve Sol Yanım dizilerinin de yerini değiştiren bir adım attı. Bir anda tüm denklem de değişti. Adeta bir kararla 3 diziye birden sıkıntı yaşattı.

Özge Yağız ve Tolga Mendi ikilisinin başrolündeki Sol Yanım, çarşamba günü yayınlandı ve çok düşük reytingler aldı. Hatta perşembe günleri elde ettiği oranlardan bile daha kötü sonuçlar geldi.

Akrep dizisi de Perşembe günü yayınlandı ve aynı sonuç ortaya çıktı. Akrep’in kemik izleyicileri de gün değişikliğine olumsuz yanıt vermiş oldu. Bu diziden de gol yiyen Star TV, çok güvendiği Seni Çok Bekledim’in reytingleri ile de şoke oldu…

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisi, güçlü bir hikaye ve prodüksiyon olsa da Cuma akşamları 7 farklı yapım olduğunu da unutmamak lazım. Sonuçda 3’lü oranlarla yayın hayatına başlayan Seni Çok Bekledim için bu kadar büyük riske girmenin anlamsız olduğu da ortaya çıktı.

Halbuki Salı veya Çarşamba günleri boştu ve Star TV, Seni Çok Bekledim’i bu iki güne alabilir ve diğer dizilerinin durumların bozmazdı. Şimdi hem Sol Yanım sıkıntıya girdi hem Akrep sorun yaşıyor hem de Seni Çok Bekledim o kadar da büyük etki yaratmadı.

Sonuç mu? Star TV yönetimi bu sezon aldığı kararlarla kendi dalını kendisi kesiyor…