Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’den flaş karar! Ateşböceği’nin günü değiştirildi!

Star TV’den flaş karar! Ateşböceği’nin günü değiştirildi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Özel Haber

Başrollerinde Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir’in rol aldıkları Ateşböceği dizisinin dün akşam 11. bölümü ekrana geldi. Dizinin ardından yayınlanan 12. bölüm fragmanındaki bir ayrıntı ise dikkat çekti.

Yaz dizisi olarak başlayan ve sezona devam eden Ateşböceği dizisi Pazar gününe kaydırıldı. Kanalın reytingler nedeniyle mi böyle bir karar aldığı, yoksa Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar, Ver Elini Aşk gibi dizilerin karşısında daha fazla mücadele edemeyeceğini düşündüğünden mi bilinmez, dizi bundan sonra Pazar günleri yayınlanacak.

Bir süre sonra Kanal D’nin ağır toplarından Vatanım Sensin dizisinin de Perşembe günü ekrana gelecek olması, Star TV’nin bu kararı almasında etkili olabilir.

11. bölümün sonunda Aslı, Emrah tarafından kaçırılmıştı. 12. bölümde Barış, bunu duyunca çılgına dönüyor ve Aslı’yı geri alabilmek için Veli’nin belgeleri teslim edip etmeme konusunda büyük bir çelişki yaşıyor. Aslı ise, Emrah’a sert bir cisimle vurarak kaçmayı başarıyor ancak tekrar yakalanacak mı hep birlikte göreceğiz.

Ateşböceği 12. bölüm 24 Eylül Pazar günü saat 20:00’de Star’da…

İşte 12. bölüm fragmanı: