Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’nin tekrarlarını yayınlamaya doyamadığı Aramızda Kalsın geri döndü

Star TV’nin tekrarlarını yayınlamaya doyamadığı Aramızda Kalsın geri döndü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında bir döneme damgasını vuran Aramızda Kalsın dizisi, birçok kez tekrarı yayınlanan yapımlar arasında yer alıyor. Karantina süreci nedeniyle Star TV, toplam 52 bölüm süren Aramızda Kalsın dizisini Nisan ayı itibari ile her gün gece saatlerined yeniden yayınlamıştı.

Star TV’den yapılan yeni açıklamada 13 Temmuz Pazartesi günü saat 13.30 itibari ile Aramızda Kalsın dizisin yeniden ekrandaki yerini alıyor… Hafta içi her gün aynı saate yayınlanacak olan dizi, tekrarlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

2013-2015 yılları arasında Aramızda Kalsın isimli dizide başrolde yer alan Gökçe Bahadır, Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Caner Cindoruk ile aynı sette bulunmuştu. 2 sezon, toplam 52 bölüm süren dizi büyük beğeni toplamıştı.

Gökçe Bahadır da Nisan ayında tekrarları yayınlanan Aramızda Kalsın dizisini izlediğini daha önceki bir röportajında açıklamıştı.

Oyuncu, “Ben, Aramızda Kalsın izliyorum geceleri. Ben kendimi, oynadığım süreçte bu kadar izlememiştim. Ben de tesadüf bir gece açtım. Sonra baktım her gece veriyorlar. Çok severdim zaten. Devam ettim, her gece. O kadar sıcak bir diziydi ki çünkü. Kendim oynamasam dahi izlerdim. Ben de geceleri izlemeye başladım” diye konuşmuştu.