Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin yeni dizisi Nefes Nefese’de daha başlamadan değişiklik!

Star TV’nin yeni dizisi Nefes Nefese’de daha başlamadan değişiklik!

tarafından zk zk

TMC Film’in Star için hazırladığı “Nefes Nefese” adlı iddialı dizinin çekimleri Antakya ve Adana’da
Yayınlanan ilk tanıtımı büyük ilgi gören diziyi “Yabancı Damat”, “Canım Ailem” ve “Aramızda Kalsın” gibi başarılı işlerin de senaristliğini yapan Selin Tunç kaleme alıyor. Uğur Yücel’in hem başrolünü, hem de yönetmenliğini üstlendiği diziye yeni bir yönetmen daha geldi.

Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu ve Nik Xheliau gibi genç ve başarılı oyuncuları buluşturan diziyi artık Uğur Yücel, Aydın Bulut’la beraber yönetecek.
Star TV'nin yeni dizisi Nefes Nefese'de daha başlamadan değişiklik! 7

Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç ve Mehmet Akif Özdemir gibi kalabalık bir oyuncu ekibinin de yer aldığı dizide Uğur Yücel ile Melisa Şenolsun baba kızı canlandırıyor. Rüya rolüne hayat veren Şenolsun hiç görmediği annesinin Suriye’de olduğunu öğrenince tehlikeli bir maceraya atılıyor ve bu yolculukta babasının hiç bilmediği yüzüyle tanışıyor.

Şenolsun’un partnerini Şükrü Özyıldız’ın oynadığı “Nefes Nefese”de “Bodrum Masalı” dizindeki performansıyla dikkat çeken Ezgi Şenler de oyunculuğu otoritelerden tam not alan Caner Şahin’le ikili olacak. (Medyatava/Birsen Altuntaş)