Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisine başlarken çok önemli bir uyarı almış!

Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisine başlarken çok önemli bir uyarı almış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, 3. sezonu başarıyla devam eden Kardeşlerim dizisiyle kariyerinde büyük bir sıçrama yaptı. Son yıllarda sosyal medyada en popüler kadın oyuncular listesinde ilk sıralarda yer alan Coşkun, bunu da Kardeşlerim dizisindeki Asiye karakterine borçlu.

Çocukluğundan bu yana kamera karşısında yer almanın, çeşitli projelerle sürekli setlerde büyümenin de etkisi ile Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim gibi çok ağır bir hikayesi olan diziye başlarken, oldukça cesur bir karar verdi.

Asiye karakterinin kendisine teklif edilmesinden sonra uyarı aldığını ve çok zorlu bir dönem geçireceğinin söylendiğini anlatan Su Burcu Yazgı Coşkun, rolün altından kalkabileceği konusunda en ufak bir tereddüt bile yaşamamış.

Kardeşlerim dizisi öncesinde Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterini canlandıran oyuncu, dram rollerinde gayet başarılı işler çıkartıyor. Kırmızı Oda’dan sonra kendisine Kardeşlerim dizisinden teklif geldiğini anlatan oyuncu, o süreçte neler yaşandığı konusunda şu bilgileri verdi:

Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisine başlarken çok önemli bir uyarı almış! 8

“İlk okuduğumda beğendim. Ondan bir önceki projem de dramdı. Kırmızı Oda’daydım. Bu daha uzun soluklu olacaktı Kırmızı Oda’ya göre. Çünkü orada hikayeler sürekli değişiyordu. Orada 4 bölüm kaldım. Kardeşlerim’in uzun soluklu olacağını düşündüm, tahmin ettim.

Bana şey dediler, ‘Yazgı, çok zor olacak, bunu kaldırabilir misin, yapabilir misin’ dediler.

‘Ben yapabilirim, kaldırabilirim, drama olur’ dedim.

Yapabileceğimi biliyordum. Bu tempoyu ve dramı kaldırabileceğimi biliyordum.”

Asiye karakteri ile Su Burcu Yazgı Coşkun çok özdeşleştirildi. Oyuncunun da ekrandaki gibi utangaç ve içine kapanık, sessiz birisi olduğunu ise düşünmeyin.

Karakteri ile Yazgı arasında önemli farklar var. Kendisinin daha hareketli birisi olduğundan bahseden oyuncu, “Daha enerjiğim ona göre. tabii benzeyen özelliğimiz de var. Asiye, tanımadığı insanlara karşı soğuk, sevdikleri için de ölür mesela. O özelliğimiz benziyor” diye konuştu.

Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisine başlarken çok önemli bir uyarı almış! 9

Dizinin ilk zamanlarında partneri Onur Seyit Yaran’ın güzel temennilerde bulunduğunu da anlatan oyuncu, bu nedenle partneri ile uyum konusunda bir endişeye kapılmamış.

Su Burcu Yazgı Coşkun, parteri Onur Seyit Yaran’ın kendisine söylediği sözler ile ilgili şöyle konuştu: “Onur başta benimle konuştu. ‘Güzel olacak, bence işe yarayacak, enerjimiz tuttu’ dedi bana. Ben o kadar farkında değildim bunun. Ama korkum da yoktu tabii ki. Sonra Onur’un dediği çıktı, çok sevindim.”