Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingde durum başka ama Baba dizisi, sosyal medyada çok şaşırtıyor!

Reytingde durum başka ama Baba dizisi, sosyal medyada çok şaşırtıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan Baba dizisi, Show TV’nin büyük iddialarla ekrana başlayan bir yapımıydı. Fakat beklenen reytingleri alamadı. Sezon sonuna doğru düşme eğilimi gösteren dizinin yeni sezonda toparlanarak yeniden ekrana gelmesi sağlandı.

Aylar süren hazırlıkların ardından senaryosunda köklü değişiklikler yapılan diziden ayrılanların yanı sıra yeni karakterler de diziye eklendi. Salı akşamları reyting rekabetinde zorlu bir mücadele veren Baba dizisi, özellikle oyuncuları ile dikkat çeken bir yapım.

Hepsi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı bir kadrosuyla beğeni toplayan Baba dizisinde usta oyuncular Haluk Bilginer ve Ayda Aksel’in yanı sıra genç kuşağın başarılı isimlerinden Tolga Sarıtaş da başrolde. Hakan Kurtaş ve Özge Yağız’ın da yer aldığı hikaye, yeni sezonda bambaşka bir şekilde ekrana döndü.

İlk sezonda 15 bölümü yayınlanan dizi, 16. bölümüyle geçtiğimiz hafta yeni sezona başlamıştı. Bu hafta 17. bölümü yayınlanan Baba dizisi, yaşanan değişikliklerle izleyenleri çok şaşırtmıştı. Hatta bazı sahneleriyle de eleştiri almıştı. Baba dizisinde yaşanan bu değişikliklerle birlikte reytinglerde beklenen olmadı!

Reytingde durum başka ama Baba dizisi, sosyal medyada çok şaşırtıyor! 8

27 Eylül salı akşamı 17. bölümüyle Baba dizisi, ortalamaya yakın reytingler aldı. Ancak tüm kişiler kategorisinde ilk 10 listesine ancak 10. sıradan girebildi. AB grubunda sekizincilik ve ABC1’de ise yedincilik elde edilebilen dizinin reytingleri, kanalı da zorluyor!

Karşısında geçtiğimiz sezondan gelen güçlü rakibi Üç Kız Kardeş’in yanı sıra atv’nin yeni başlayan ve tüm kategorilerde ilk sıraya yerleşmeyi başaran Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yer alıyor. Aynı akşam ekrana gelen Kusursuz Kiracı ve Balkan Ninnisi dizisi ile birlikte Baba dizisi, pastadan alacağı payın düşmesiyle reytinglerde zorlu bir süreç yaşıyor!

Ancak dizinin sosyal medya karnesi çok başka! Dizinin iki haftadır ekrana gelen yeni bölümüyle sosyal medyada gün birincisi olması herkesi şaşırtan bir durum! Üstelik en yakın rakibi Ben Bu Cihana Sığmazam’ı ikiye katlıyor!

Reytingde durum başka ama Baba dizisi, sosyal medyada çok şaşırtıyor! 9

Adba.tv’nin yaptığı ölçümlemede, gelen ileti sayılarına bakılarak 17. bölümüyle Baba dizisi, rakiplerini katlamış görünüyor! 13.500 ileti sayısı ile günü birinci bitirmeyi ve sosyal medyada en çok konuşulan dizi olmayı da başarmış!

Sosyal medyadaki bu güçlü duruşu kanalı ne kadar tatmin eder bilinmez ancak reytinglerde bekleneni veremese de Baba dizisinin sosyal medyadaki popülerliği, dikkatlerden kaçmayan bir başarı…