Ana sayfa Sosyal Medya Şükran Ovalı, Gizem Karaca ve Demet Özdemir’in dekolte tutkusu!

Şükran Ovalı, Gizem Karaca ve Demet Özdemir’in dekolte tutkusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya hayatımızın her noktasında. Ünlü oyuncular da sıklıkla hem günlük yaşamlarından hem de yer aldıkları projelerden duyurularını özellikle instagram hesapları üzerinden paylaşıyor. Şükran Ovalı, Gizem Karaca ve Demet Özdemir’in üstü üste yaptıkları paylaşımlarda dekolte tutkuları da görülmeye değer.

Şükran Ovalı, ağzında maskesiyle sırt dekoltesini paylaştı. Ünlü oyuncu, fit hali ve güzelliği ile takipçilerinden hem beğeni hem de iltifatlar aldı.

Şükran Ovalı, Gizem Karaca ve Demet Özdemir'in dekolte tutkusu! 9

Dekolte konusunda bir başka paylaşım ise Gizem Karaca’dan geldi. En son Şampiyon dizisinde rol alan, ayrıca İzmir’de doğal ortamda yaşamını sürdüren oyuncu, sosyal medyada ise güzelliğiyle göz doldurdu.

Dekolteli fotoğrafı ile takipçilerinden beğeni alan Gizem Karaca, yeni sezonda neler yapacak, hayranları merakla bekliyor.

Şükran Ovalı, Gizem Karaca ve Demet Özdemir'in dekolte tutkusu! 10

Marie Claire dergisinin Eylül sayısına poz veren ünlü oyuncu Demet Özdemir, her haliyle adeta parıldıyordu… Saçları, makyajı ve duruşuyla göz dolduran oyuncu, beyazlar içindeki dekolteli kıyafetiyle de zarafetini sergiledi.

Şükran Ovalı, Gizem Karaca ve Demet Özdemir'in dekolte tutkusu! 11