Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şükran Ovalı hayatında bir ilki yaşadı!

Şükran Ovalı hayatında bir ilki yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, Evlat isimli tiyatro oyunu ile bir süredir sahnelerde yer almaya devam ediyor. Oyuncu performansı ile ödüle layık bulundu. Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri tarafından ödüller sahiplerine takdim edildi.

Yılın En İyi Tiyatro Kadın Oyuncusu seçilen Şükran Ovalı da gecede güzelliği ve zarafeti ile göz doldurdu. Ovalı, bu ödüle layık bulunduğu için de son derece memnun olduğunu belirtti.

Instagram hesabından paylaşımlar yapan oyuncu “Dün akşam pırıl pırıl insanlarla beraberdim. Görmezden gelmeyen, iyilikten vazgeçmeyen Yeditepe Dilek Gönüllüleri iyi ki varsınız. tekrar teşekkür ederim” diyerek organizasyon sahiplerine teşekkür etti.

Şükran Ovalı hayatında bir ilki yaşadı! 7

Oyuncu, bunun tiyatroda ilk ödülü olduğunu da hatırlattı. Şükran Ovalı, “Konservatuardan sonra uzun bir ara sahneye çıkmadım, oyuncu olarak yaslanmak istediğim yönetmenim İbrahim Çiçek’i bekledim. İyi ki beklemişim.İyi ki bırakmadın peşimi İbo. İyi ki ben de yakandaydım hep” diye yazdı ve ekip arkadaşlarına da destekleri için teşekkürlerini iletti.

Songül Öden, Onur Saylak ve Demet Özdemir emojilerle tebrik etti, sevgilerini gösterdi.

Yönetmen İbrahim Çiçek ise “Benim için çok önemlisin. Hepsi bu, iyi ki varsın” yanıtıyla da Ovalı’yı mutlu etti.