Ana sayfa Dizi Haberleri Sürpriz isim ortaya çıkıyor! Gülperi dizisinde şoklar arka arkaya gelecek!

Sürpriz isim ortaya çıkıyor! Gülperi dizisinde şoklar arka arkaya gelecek!

tarafından zk zk
Show TV’de Cuma akşamı 15. bölümü ekrana gelecek olan Gülperi dizisinde, herkesi şoke eden bir karşılaşma yaşanacak.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Gülperi’nin kocası Eyüp ortaya çıkıyor.

Erkan Bektaş’ın oynadığı Eyüp, önce Hasan ve Bedriye’yi buluyor. Çocuklar Eyüp’ü annelerine götürüyorlar. Gülperi, büyük bir şok yaşayacak.

Sürpriz isim ortaya çıkıyor! Gülperi dizisinde şoklar arka arkaya gelecek! 7

Bu arada Kadir, Gülperi’nin yeni çalışmaya başladığı binaya taşınıyor. Şeyma’dan boşanan Kadir’in bu hamlesi, Gülperi’yi kızdırıyor. Kendisini zor durumda bıraktığını söyleyen Gülperi’yi Kadir, “Sana yakın olmak istiyorum” sözleriyle çok şaşırtacak.

Can, dedesinin velayetinde ve Gülperi onu almak için mücadele ederken, Seyit ona şok bir teklifte bulunuyor. Evlenmeyi öneren Seyit’in bu sözlerini duyan Hasan küplere binecek.

Tanıtımda Yakup’un tutuklandığı görüntüler de yer almakta.

Gülperi dizisi yeni bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

İşte Gülperi 15. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can’ın velayetinin Yakup’a verilmesiyle yıkılan Gülperi, Can’ı geri kazanmak için gece gündüz demeden çalışmak için büyük bedeller ödemeye hazırdır. Hasan ise mahkemede Gülperi’yle ilgili duyduklarının etkisiyle ondan yine uzaklaşır.

Kadir yaptıklarına daha fazla dayanamadığı Şeyma’nın önüne boşanma protokolünü yeniden sürer. Anne ve babasının boşanmasına tepkili olan Artemis ise Şeyma’nın Yakup’un avukatı olduğunu öğrenmesiyle bir kez daha yıkılacaktır.

Bedriye’nin başı Damla yüzünden yine derde girerken, Can bir daha annesi ve kardeşlerini göremeyeceğinden korkar. Seyit ise Gülperi’nin karşısına Can’ı geri alabilmesi için beklenmedik bir teklifle çıkagelir. Şaşkına dönen Gülperi’yi yeni sürprizler beklemektedir.