Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2017 1 Haziran ödül oyununun tüm detayları

Survivor 2017 1 Haziran ödül oyununun tüm detayları

tarafından ker_def

Survivor 2017 1 Haziran Ödül Oyunu Canlı Anlatım! Survivor 2017 1 Haziran Ödülü Kim Kazandı?
Survivor 2017 1 Haziran Ödül Oyunu biraz sonra başlayacak. Ünlüler takımı, Furkan’ın gidişinin ardından ilk defa parkur oyununa çıkacak. Hızı ile her zaman beğeni toplayan Furkan’ın yokluğu, ünlüler takımını nasıl etkileyecek? Survivor 2017 1 Haziran Ödülü kim kazanacak?

Survivor 2017 1 Haziran Ödül oyununu kim kazanacak sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Son bir haftada sadece bir oyun kazanan ünlüler takımı, bu oyunu kazanmak ve eski günlerine geri dönmek istiyor. Özellikle Serhat Akın, Furkan’ın elenmesinin ardından oldukça bilenmiş ve kazanmaya aç durumda. Peki, Serhat Akın’ın bu hırsı parkura yansıyacak mı? Survivor 2017 1 Haziran Ödül Oyununu kim kazanacak?

SURVİVOR 2017 1 HAZİRAN ÖDÜL OYUNU CANLI ANLATIMI
Survivor 2017 1 Haziran Ödül Oyununu sizlere canlı olarak buradan aktaracağız. Kim kaç sayı aldı, hangi takım önce, ödül ne gibi bütün sorularınızın yanıtını burada bulabilirsiniz.

Ödül oyununda ödül belli oldu. Kazanan takımı mor odada sürpriz bir misafir bekliyor. Bu sürpriz misafir ise Acun Ilıcalı. Mor odada yarışmacılarla bir araya gelecek olan Acun Ilıcalı onlarla sohbet edecek, yemek yiyecek ve konsol oyunu oynayacak.
Ödül oyunu ilk karşılaşmasında Serhat Akın ve Gökhan karşı karşıya. Serhat Akın parkuru önde tamamladı ama kazanan Gökhan oldu.
Şimdi Sema, Elif’e karşı. Elif parkurda çok zorlandı, Sema önde geldi. Ama atışlarda çok iyi olan Elif, sayıyı kazandı.
Adem ve Ogeday mücadelesi. Adem parkuru önde tamamladı, atışlarda da başarılı oldu ve kazandı. Ünlüler 1 gönüllüler 2.
Şimdi Berna ve Sabriye karşı karşıya. Parkurda çok fark açılmadı ama atışlarda kazanan Berna oldu. Gönüllüler 3 ünlüler 1.

Şimdi Adem Gökhan’a karşı. Gökhan, başarılı bir parkurun ardından atışlarda da başarılı oldu ve durum 4 – 1 oldu.
Sema ve Berna karşı karşıya. Zorlu parkuru Sema çok önde bitirdi ve Berna’nın atış yapmasına bile izin vermeden sayıyı kazandı. Gönüllüler 4 ünlüler 2.
Serhat Akın ve Ogeday kritik sayı için parkurda. Serhat Akın parkurda takıldı çok geride kaldı ama sayıyı kazanmayı bildi. Ünlüler 3 Gönüllüler 4.

Sabriye ve Elif sayı için sahada. Sabriye bu parkurda da yine çok yavaş. Elif atışlarda da 3 te 2 yapınca kazanan Elif oldu. Gönüllüler 5 ünlüler 3.

Serhat Akın şimdi Gökhan’a karşı. Serhat, geride kaldığı parkurda bir deparla öne geçti. Gökhan ona atışta yetişti ama kazanan Serhat Akın oldu. Ünlüler 4 Gönüllüler 5.

Şimdi Sema Elif’e karşı. Sema kazandı ve durum 5 – 5 oldu. İlk turun galibi bayrak yarışı ile belirlenecek.

Bayrak yarışına ünlülerden Sema ve Serhat Akın, Gönüllülerden Elif ve Ogeday çıktı. Kazanan ünlüler oldu ve ilk tur ünlülerin.

2. TUR

İkinci turun ilk oyununda Adem ve Gökhan karşı karşıya. Adem geride kaldı ama bu defa kazanmayı bildi.
İkinci oyunda Sabriye ve Berna karşı karşıya. Sabriye Berna’nın gerisinde kaldı ama kazandı. Ünlüler durumu ikinci turda 2 – 0 yaptı. Oyunu kaybeden Berna, “Beni gönderin” diye söylenirken, bu sırada ünlüler takımı gülünce onlara tepki gösterdi.
Şimdi Serhat Akın ve Ogeday parkurda. Serhat Akın önde. Parkurda büyük bir hıza ulaşan Serhat Akın, atışlarda da ikide iki yaptı ve kazanan ünlüler oldu. Ünlüler 3-0 önde.

Sema ve Elif sayı için sahada. Kazanan Sema oldu ve ünlüler 4 – 0 öne geçti.
Şimdi Adem ve Ogeday karşı karşıya. Adem kazandı ve durum 5 – 0 oldu. Ünlüler artık ödül için çok avantajlı.

Sabriye şimdi Elif’e karşı. Elif parkuru önde tamamladı. Atışlarda da daha Sabriye gelemden Elif kazandı ve 5 – 1 oldu.
Gökhan ve Serhat Akın karşı karşıya. Serhat Akın, atışlarda ilk diski önce attı ama kazanan Gökhan oldu. Ünlüler 5 – gönüllüler 2.
Şimdi Sema ve Berna karşı karşıya. Sema kazanırsa ödül ünlülerin olacak. Sema kazandı ve ödül ünlülerin oldu.

ÖDÜLDE KEYİFLİ ANLAR
Ünlüler takımı ödüle gitti. Ödülde önce yemeklerini yiyen ünlüler takımı, ardından da Acun Ilıcalı ile buluştu. Serhat Akın ve Acun Ilıcalı, Adem ve İlhan Mansız’a karşı konsol oyunu oynadı. Kazanan Serhat Akın ve Acun Ilıcalı oldu.

SURVİVOR 2017 1 HAZİRAN BİL BAKALIM OYUNU
Survivor 2017 1 Haziran yeni bölümde bil bakalım oyunu da oynanacak. Oyunda oldukça eğlenceli anlar yaşanacak.

Survivor 2017 Bil Bakalım oyununu da kazanan ünlüler oldu ve tüm takım donat ile buluştu.