Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2018’de ilk elemeye kalan 3 kişi kim?

Survivor 2018’de ilk elemeye kalan 3 kişi kim?

tarafından ker_def
Survivor’da ilk elemeye kalan üç isim belli oldu

Survivor 2018’in ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler oldu. Survivor Gönüllüler takımında ada konseyi sonucunda sms oylamasına kalan ve eleme adayı olan üç yarışmacı belli oldu.

Survivor 2018’de eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında konseyde adadan gitmesini istedikleri kişileri belirledi. Gönüllüler’in ada konseyinde yaptığı oylama sonucu ilk eleme adayı Cumali oldu. Cumali’ye elenmesi için 5 oydan fazlası çıktı.

Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununu ise Funda kazandı. Kurallar gereği bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi Funda, ikinci eleme adayı olarak Yağmur’un ismini söyledi.

Bu sene bir ilk olan uygulamayla, dokunulmazlığı kaybeden takımda haftanın en iyi performans gösteren yarışmacısı olan Ramazan, üçüncü eleme adayı olarak Marcus’un ismini söyledi. Böylece Cumali, Marcus ve Yağmur sms oylamasına kaldı. Survivor 2018’in Pazar akşamı yayınlanan bölümünde, sms oylaması yapıldı.

Survivor 2018’e ilk veda eden isim ise, Salı akşamı yayınlanacak yeni bölümde belli olacak. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, bu haftanın SMS gelirlerinin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağını bildirdi.