Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2018’de Nihat Doğan el öptü, gönül aldı!

Survivor 2018’de Nihat Doğan el öptü, gönül aldı!

tarafından ker_def

Survivor 2018'de Nihat Doğan el öptü, gönül aldı! 7

SU BÖREĞİ ÖDÜLÜNÜ ALL STAR KAZANDI
Survivor’ın son bölümünde All Star ve Gönüllüler takımları kızgın güneşin altında su böreği ve kola ödülü için yarıştı. Zorlu parkurda mücadele eden yarışmacıların performansları nefes kesti. Ödül oyununda Nagihan ile İpek’in mücadelesinde nefesler tutuldu. All Star takımının 9-4 önde olduğu oyunda Nagihan rakibine atış şansı vermedi. All Star takımı ödül oyununu 10-4 kazanarak su böreklerinin tadını çıkardı.

Survivor 2018’in 3. haftasında en iyi performansa sahip olan Ümit Karan, Adem, Damla ve Yağmur ise ödüllerine kavuştu ve adalarına getirilen çikolataları yedi.

YATAKLI İYİ ADA VE UN ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?
Ödül oyunun ardından All Star ve Gönüllüler takımlarından en iyi ikişer erkek ada oyununda mücadele etti. Geçtiğimiz hafta iyi ada oyununu All Star takımı kaybetmiş ve yataksız barakada yatmışlardı. Bu hafta ise, iyi ada ödülünü 5-0’lık galibiyetle kazanan takım All Star oldu.

TURABİ’DEN GÖNÜLLÜLER’E GÖZDAĞI! ‘BÜTÜN ÖDÜLLER ONLARA CEZA PARTİSİ OLACAK’
Ada oyununun ardından seramonide söz alan Turabi, Gönüllüler takımına gözdağı verdi. Rakiplerine sert sözler söyleyen Turabi, ‘Kazanacağımızı biliyordum sadece karşı tarafın haberi yoktu. Bugün haber verdik. Bu adanın ne kadar değerli olduğunu öğrendik. Kolay kolay geri vermeyi düşünmüyoruz. Artık daha fazla hırsla gelmeleri lazım. Bu son kazandıkları ödül ise gidecek arkadaşları için veda partisiydi. Bundan sonraki bütün ödüller de onlar için ceza partisi olacak’ dedi.