Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor birleşme partisinde eğlence tavan yaptı, Turabi ile Hakan bile çok farklıydı!

Survivor birleşme partisinde eğlence tavan yaptı, Turabi ile Hakan bile çok farklıydı!

tarafından ker_def

Survivor 2018 birleşme partisinde Turabi ve Hakan arasında ilginç diyaloglar oldu. Survivor şarkı yarışmasında sahne alan Hakan Hatipoğlu, şarkıdaki ‘Sana nerden rastladım’ kısmını Turabi’ye ithaf edince ikili arasında herkesi gülümseten anlar yaşandı. Survivor’da kavgalarıyla gündem olan Turabi ve Hakan arasında bu defa sıcak bir diyalog gerçekleşti.

Survivor 2018’in Pazar akşamı yayınlanan bölümünde birleşme partisi heyecanı yaşandı. Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak’ın jüri olduğu O Ses Survivor isimli şarkı yarışmasında ise yarışmacılar sahneye çıkarak Tarık Sezer orkestrası eşliğinde performans sergiledi.

HAKAN VE TURABİ BU DEFA GÜLDÜRDÜ!
Yarışmada Duman grubunun ‘Senden daha güzel’ isimli şarkısını söyleyen Hakan’ın performansı jüri tarafından beğeni topladı. Şarkısının ardından Hakan, yarışmada aralarında sık sık kavgaların yaşandığı Turabi’ye bu defa şarkı sözüyle gönderme yaptı. Hakan şarkıdaki ‘Sana nerden rastladım’ kısmını Turabi’ye ithaf ettiğini söyledi. Bu sözler karşısında kahkaha atan Turabi ise Hakan’a ‘Umarım buradaki performansımla da seni gömerim’ diye cevap verdi. Hakan ise, ‘Bu daha fragman’ diyerek aralarındaki rekabete vurguda bulundu.

Turabi ve Hakan’ın güldüren atışması sırasında ise İbrahim Büyükak, ‘Bu yarışmanın en sevdiğim yanı rekabet. Turabi ile aranızdaki tatlı tatlı ısırıyorsunuz
hoşuma gidiyor’ sözleriyle araya girdi. Hakan’ın performansını da beğenen Büyükak, ‘Enerjin süper. Çok güzel şarkı söyledin, herkesi coşturdun’ dedi.

TURABİ’DEN HEM BEAT BOX HEM TÜRKÜ ŞOV!

Survivor 2018 birleşme partisinde düzenlenen O Ses Survivor’da Turabi Çamkıran ‘Şu Metris’in Önü’ isimli şarkıyı hem bağlama ile çaldı hem söyledi. Şarkı öncesi beatbox yapan Turabi performansıyla büyük alkış aldı.

Survivor 2018 birleşme partisindeki şarkı yarışmasına Adem Kılıçcı, Sema, Murat Ceylan, Nagihan ve Merve Aydın performanslarıyla damga vurdu. O Ses Survivor’da Adem Kılıçcı Fırat Türküsü’yle büyük beğeni toplarken, sahnede dolaşan yengeçi kasteden Ümit Karan’ın ‘Yengeç kendini kesti’ yorumu herkesi güldürdü.

Survivor birleşme partisinde eğlence tavan yaptı, Turabi ile Hakan bile çok farklıydı! 7

Survivor 2018’de merakle beklenen birleşme partisi 13 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan bölümde ekrana geldi. Partiden önce duş alan yarışmacılar en şık kyafetlerini giyerek geceye katıldı. Birleşme partisine yarışmacılar arasında düzenlenen şarkı yarışması damga vurdu. Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak’ın jüri olduğu yarışmada finale çıkan isimler ve kazanan kim oldu?

ADEM’İN PERFORMANSINA OLAY YORUM ‘YENGEÇ KENDİNİ KESTİ’
Survivor All Star takımında yer alan Adem Kılıççı yarışmada ‘Fırat Türküsü’nü söyledi. Adem Kılıççı’nın performansı hem jüri üyelerini hem de ekran karşısındakileri şaşırttı. Adem’in performansından sonra Ümit Karan’ın ‘Yengeç kendini kesti’ demesi herkesi güldürdü. Yarışmada Adem performansıyla finale kalan 3 isimden biri oldu.

NAGİHAN’DAN MERAKLA BEKLENEN PERFORMANS
Geçtiğimiz yıllarda yapılan Survivor birleşme partisindeki şarkı yarışmasında performansı olay olan Nagihan, bu sene de en merak edilen isimler arasındaydı. Survivor 2018 birleşme partisinde düzenlenen O Ses Survivor’da Nagihan Karadere ‘Bebek’ isimli şarkıyı seslendirdi.

MERVE AYDIN SESİ VE PERFORMANSIYLA BÜYÜLEDİ
Survivor’da sesiyle dikkatleri çeken bir isim de Merve Aydın oldu. Survivor 2018 birleşme partisinde düzenlenen O Ses Survivor’da Merve Aydın ‘Saydım’ isimli şarkıyı seslendirdi ve jüriden tam not aldı. Merve finale kalınca bir şarkı daha seslendirdi.

O SES SURVIVOR 2018’İ KİM KAZANDI?
Tarık Sezer Orkestrası’nın eşlik ettiği yarışmacılar seslendirdikleri şarkıların ardından jüri tarafından değerlendirildi. Finale yükselen Merve, Adem ve Sema’dan Merve birinci oldu. Ödülü alan Merve bir dahaki yıl Survivor’a konuk olarak gitmeye hak kazandı.

SURVIVOR BİRLEŞME PARTİSİNDE BİR İLK YAŞANDI
Survivor’da her sene gelenek haline gelen birleşme partisinde bu sene bir ilk yaşandı. Birleşme partisi sonrasında adaların birleşmeyeceğini Acun Ilıcalı açıkladı. Ilıcalı takımların ilerleyen dönemde birleşeceklerini, partiden sonra ise aynı şekilde ayrı yerlerde yaşamaya devam edeceklerini söyledi.

ŞARKI YARIŞMASINDA KİM HANGİ ŞARKIYI SESLENDİRDİ?
Yağmur / Bütün Kızlar Toplandık

Birsen / Aldırma Deli Gönül

Mustafa Kemal / Nayino

Anıl / Kandırdım

Merve Aydın / Saydım

Sema / Aşk Laftan Anlamaz Ki

Ümit / Ain’t No Sunshine

Turabi / Metris’in Önü

Hilmi Cem / Günah Benim

Nagihan / Bebek

Adem / 1. şarkı Fırat Türküsü

Damla / Ben Böyleyim