Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da Alp Kırşan. televizyon kanalları için can simidi olabilecek bir iş yapıyor

Survivor’da Alp Kırşan. televizyon kanalları için can simidi olabilecek bir iş yapıyor

tarafından ker_def

tv8 ekranlarında büyük bir heyecanla izlenen Survivor 2018’de zaman zaman eğlenceli yarışmalar da ekran başındaki seyircileri memnun etmekte… Alp Kırşan’ın sunduğu Bil Bakalım ve Anlat Bakalım isimli bölümler Survivor’a büyük renk katıyor. Bu iki kısa formatın uzatılıp yeni ve izlenebilecek yarışmalara dönüşmesi durumunda iyi dönüş alabileceği düşüncesi hakim.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, köşe yazısında bu iki yarışma formatının televizyonlar için can simidi olabileceğini belirtmekte… .

İşte o yazıdan bir bölüm:

“Alp Kırşan’ın sunumuyla renk kattığı “Bil Bakalım” ile “Anlat Bakalım”ın 15 dakikalık reytinglerini incelemedim. Ancak cumartesi akşamı ekrana gelen programın önemli bölümlerinden biri Acun Medya ile “Survivor 2018” ekibinin yarışıp, hezimete uğradığı “Bil Bakalım”dı. Reytinglere baktım “Survivor” üç kulvarda da açık ara birinci. Demek ki izleyici de benim gibi, seviyor “Survivor”ın içindeki eğlenceli yarışmaları.

Survivor'da Alp Kırşan. televizyon kanalları için can simidi olabilecek bir iş yapıyor 7

Televizyon yöneticilerinin, prime time’da maliyet düşürme operasyonu yaptığı dönemde iki yarışma can simidi olabilir kanallara…

Ünlülerin yarışacağı “Bil Bakalım” ve “Anlat Bakalım”ı kazananlar da verilecek ödülü sosyal sorumluluk projelerine bağışlasa, tadından yenmez valla!”