Ana sayfa Sosyal Medya Taçsız Prenses bekleneni veremedi ama Sümeyye Aydoğan’ın yeni dizisiyle akıllı bir seçim yaptı!

Taçsız Prenses bekleneni veremedi ama Sümeyye Aydoğan’ın yeni dizisiyle akıllı bir seçim yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Taçsız Prenses dizisi, beklentilerin çok daha altında reytingler aldı. Dizi sezona erken veda etti ve yaz döneminde yeniden izleyicilerle buluşacağı belirtildi. Ancak anlaşıldı ki başrol oyuncuları İsmail Hacıoğlu ile Sümeyye Aydoğan yeni süreçte olmayacak ve hikaye çok farklı bir şekilde sürdürülmeye çalışılacak.

Sümeyye Aydoğan’ın da yaz dönemi için Kanal D’de yayınlanacak olan Dönence isimli dizi ile anlaşması dikkatlerden kaçmadı. Caner Topçu ile yeniden bir projede buluşacak olan Aydoğan, geçen yaz döneminde Duy Beni isimli gençlik dizisiyle popüler birisi haline gelmişti.

Duy Beni dizisinde canlandırdığı Melisa karakteri ile çok konuşulan ve yeteneklerini ortaya koyma fırsatı bulan oyuncu, bu yaz döneminde ise daha da fazla deneyim sahibi olarak kamera karşısına geçecek.

Oyuncu adına yaz dizilerinde rol almasının kariyerinin henüz başındayken daha iyi olacağı ortada. Zira yaz dizileri, kış sezonu yapımlarından daha eğlenceli, renkli ve oyuncuları rahatlatan bir tarza sahip.

Taçsız Prenses bekleneni veremedi ama Sümeyye Aydoğan'ın yeni dizisiyle akıllı bir seçim yaptı! 8

Gece isimli karakter ile Dönence dizisinde izleyeceğimiz Sümeyye Aydoğan, Kanal D’nin büyük beklentilerle planlamasını yaptığı bir dizinin kadın başrolü olarak önemli bir sorumluluk üstleniyor.

Cannes’dan ödülle dönen “Exceptional” uyarlaması olarak da ifade edilebilecek olan “Dönence”nin çekimleri yakında İzmir’in doğal güzellikleri ile bilinen Foça ilçesinde başlayacak.

Oyuncu arayışlarının devam ettiği dizinin Kanal D’nin kendi projesi olması da önemli. Zira bu tür projeler daha uygun maliyetli oluyor ve yaz döneminde daha uzun süre ekranda kalabilmesi için maliyetlerin düşük olması olumlu bir etken oluyor.

Hem Foça’nın muhteşem güzelliği hem de iki genç oyuncu Caner Topçu ile Sümeyye Aydoğan’ın başrolde buluşması Dönence dizisinin öne çıkmasını sağlayacaktır.

Taçsız Prenses bekleneni veremedi ama Sümeyye Aydoğan'ın yeni dizisiyle akıllı bir seçim yaptı! 9

Özellikle de geçen sezon Duy Beni dizisini severek izleyen genç izleyiciler için Dönence dikkat çekici bir proje olabilir.

Dönence dizisi Gülce adında asperger sendromlu kardeşi olan Gece’nin hikâyesini ekrana getirecek.

Yönetmen koltuğuna Kavak Yelleri’ni de ekrana taşıyan Kerem Çakıroğlu oturacak. Yakında sete çıkması planlanan, hikayesi ile her yaştan insanın kalbine dokunacak Dönence’yi Nuray Uslu kaleme alıyor.

Duygu dolu hikâyesiyle, merakla beklenen Dönence yakında Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.