Ana sayfa Dizi İzle Tahir teslim mi oluyor? – Sen Anlat Karadeniz 25. Bölüm

Tahir teslim mi oluyor? – Sen Anlat Karadeniz 25. Bölüm

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 25. bölümü atv ekranlarında izleyicilerle 10 Ekim Çarşamba akşamı buluştu. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu’nun başrollerindeki dizinin 25. bölümünden önemli sahnlere youtube resmi kanalında paylaşıldı.

Başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz…

25. bölümde neler yaşandı?

“Yalvarıyorum Tahir sana, yalvarıyorum. Ne olur teslim olma!”

Tahir, Mustafa’nın katil olmasına engel olurken kendi öfkesine hakim olamaz. Vedat’la hesaplaşmasını tamamlamaya karar veren Tahir çizgiyi aşar. Nefsine yenilen Tahir için merhametsizliğinin geri dönüşü olacak mı? Murat, Nazar için endişelenirken sevdiğinin kendisi için Vedat’la olduğunun farkında değildir. Murat için çok büyük bir bedel ödeyen Nazar, her şey için çok geç olduğunu düşünmesine rağmen Murat’ın elinden tutabilecek mi? Tahir vicdanının sesini dinleyip teslim olmaya karar verir. Zalimliğinin bedelini özgürlüğüyle ödemeye hazır olan Tahir, beklediğinden büyük bir bedel mi ödeyecek? Vedat’ı gömdüğü mezara girerken yanında kimi sürükleyecek?

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)